Valkoisempi hymy

IMG_1236.PNG

Hampaiden valkaisu oli ollut pitkään mielessäni ja viime keväänä sain aikaiseksi käydä siinä. Menin Lahden Oral-hammaslääkäriin, ja kaikki alkoi konsultaatiokäynnillä, sekä hammastarkastuksella. Hampaiden täytyy olla kunnossa, niissä ei saa reikiä eikä hammaskiveä kun ne valkaistaan. Samalla arvioidaan tehdäänkö valkaisu muotin avulla kotona vai laservalkaisuna. Minun kohdalla päädyimme laservalkaisuun.

Jännitin valkaisua ihan suotta. Joillakin laservalkaisu saattaa aiheuttaa kovaakin vihlontaa, mutta itse huomasin vain pientä vihlontaa viimeisellä valkaisukierroksella. Oma hammasluuni on keltainen joten mitään kirkkaan valkoista jenkkihymyä siitä ei helpolla saa. Ja toivoinkin vaan kirkkaampaa hymyä.

Valkaisun jälkeen olen ylläpitänyt sitä Yotuel- ja Curaprox-hammastahnoilla sekä oil pullingilla. Curaprox-aktiivihiilitahna tuntuu kyllä oikeasti valkaisevan hampaita. Sen pitäisi valkaista hampaita aiheuttamatta kiillevaurioita. Samoin kookosöljyllä purskuttelu. Se tuntuu vähän samalta hampaille kun syväpuhdistava kasvonaamio iholle. Hampaat tuntuu superpuhtailta sen jälkeen. Valkaisun jälkeen hammashoitaja myös muistutti että hampaita pitää purskutella vedellä kun on syönyt jotain värjäävää, ja tästä onkin muodostunut tapa jonka muistan aina.

Suunnittelen syksyyn ylläpitävää käyntiä, siihen asti pärjään hienosti kookosöljyllä ja Curaproxilla.

Kommentit (2)
  1. Oi että, minulla on kanssa keltainen laatu jaa olen aina ajatellut, ettei siihen mikään auta…

    1. Kannattaa käydä konsultaatiossa, ja ainakin testata tuota kookosöljyllä purskuttelua tai aktiivihiilihammastahnaa. Niistä on kyllä mukavasti apua :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *