Valkoiset farkut x 3

Valkoiset farkut ovat klassikko. Moni säästelee niitä kesään, mutta väljät valkoiset farkut toimivat ympäri vuoden, ja ovat itseasiassa hyvin monikäyttöiset. Jaottelin pitkään vaatteet kesä- ja talvivaatteisiin, mutta nykyään uskon, että lähes kaikkia vaatteita voi sekoitella luovasti keskenään ympäri vuoden. Parhaat vaatekappaleet, kuten valkoiset farkut, muuntautuvat asusteita, ja muita vaatekappaleita vaihtamalla moneen lähtöön.

Tässä kolme erilaista asua valkoisista farkuista inspiroituneelle.

Asu 1: oranssi neule, farkut, ja valkoiset bootsit. Valkoiset farkut tasapainottavat asua ja ovat hyvä pari kirkkaalla värille. Kirkkaiden värien ongelma voi välillä olla se, että niitä onkin hyvin vaikea yhdistellä muihin vaatteisiin. Valkoisen parina kirkkaan vaatteet sävy säilyy kirkkaana, ja pääsee oikeuksiinsa.

Asu 2: valkoinen neule, farkut ja maiharit. Rento, rouhea asu, jossa maiharit tuovat asennetta pehmeään lookkiin. Tykkään tällaisista asuista, jotka ovat huolettomia, ja harmonisia.

Asu 3: vaaleansininen bleiseri, tyylikäs pusero, farkut ja kamelin sävyiset avokkaat. Aikuisempi ja raikas asu arkeen. Bleiseriä hankkiessa tulee helposti valittua musta tai tummansininen bleiseri, mutta mitä jos ensi kerralla kokeilisitkin jotakin väriä josta erityisesti pidät?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *