Väriä kasvoille

Viikonloppuna kyllästyin ihan täysin tähän epätalveen, sateeseen, auringon valon puutteeseen ja kalpeaan ihoon. Yleensä otan itseruskettavat käyttöön maalis-huhtikuussa, mutta nyt otin varaslähdön. Kaipaan niin paljon valoa, ja väriä.

Onneksi sain viime vuoden puolella PR-näytteenä Eco by Sonya-tuotesarjan itseruskettavan kasvoveden Face tan waterin. Päätin, että nyt on aika testata tuote.

Olen kuullut Eco by Sonya-sarjan itseruskettavista vain kehuja. Se on mille tahansa tuotesarjalle kova saavutus, puhumattakaan itseruskettavista.

Eco by Sonya-tuotteet ovat nimensä mukaisesti luonnonkosmetiikkaa. Ne ovat ensimmäinen luonnollinen itseruskettavien tuotesarja, joka on saanut kotimaassaan Australiassa Organic Food Chain luomusertifikaatin. Tuoteperhe sopii myös vegaaneille.

Face tan water on pakattu lasipulloon, ja muovin määrä on minimoitu pieneen korkkiin. Tuotetta käytetään kasvoveden tapaan, vanulapulla kuivalle, puhtaalle iholle. Värin vaikutusaika on n. 8 tuntia.

Kasvojen itseruskettavat ovat haasteellisempia kuin vartalon. Välillä itseruskettavat ovat joko olleet liian raskaita iholleni ja tukkineet huokoset, tai liian kuivattavia. Kasvoilla epätasainen sävy myös näkyy valitettavan helposti. Face tan water on juuri sopivan kevyt, ja sen kerrotaan sopivan sekä epäpuhtaalle että ikääntyvälle ihollekin hoitavien ominaisuuksiensa ansiosta.

Tavoitteenani oli kevyt sävy, jotta voisin vaikka skipata meikkivoiteen jonain päivinä kokonaan. Jännittäen levitin ekaa kertaa Face tan wateria, ja koska tuote on väritön, mietin että mitäköhän sieltä aamulla peilistä katsoo…

Aamulla olin ehtinyt unohtaa koko itseruskettavan levityksen, ja peilistä katsoi tavalliset, mutta vähemmän kalpeat kasvot. Luulenpa, että Face tan water jää vakiotuotteeksi helppouden ja kauniin sävyn ansiosta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *