Vastuullisen muodin metsästys

Kaupallinen yhteistyö: Maleini ja Better Finland

Seuraan trendejä, ja rakastan muotia. Olen aina rakastanut kauniita vaatteita, muodin oikullisuutta ja vaihtuvuutta. Hulluja trendejä, joista joka toinen julistaa, että en ikinä laita tuota päälle, mutta puolen vuoden päästä pukeutuu juuri siihen tyyliin. En kuitenkaan hyväksy kertakäyttöisyyttä ja välinpitämättömyyttä. Uskon, että muodista ja kauniista pukeutumisesta voi nauttia vastuullisesti. Helppoja keinoja on olemassa olevien vaatteiden tunnollinen huoltaminen, korjaaminen ja säilytys. Ei mikään vaate kestä sitä, että se pestään pesuohjeiden vastaisesti ja säilytetään väärin.

Kun taas tulee tunne,että nyt vaatekaappiin oikeasti tarvitaan uusi komponentti, sen voi hankkia joko käytettynä, lainata tai ostaa vastuullisemmin. Valita vaatteen yrityksestä joka toimii eettisesti ja ekologisesti. Myönnän, että olen itse tässä vasta alkutaipaleella. Second hand-muoti on tuttua kauraa, mutta vastuulisen muodin tahoihin olen tekemässä tuttavuutta. Maleini on yksi uusista tuttavuuksistani. Ekologisen, eettisen ja yksilöidyn muodin brändi, joka oikeasti valmistaa vaatteen tilaajan mittojen mukaan, hänen valitsemasta kankaasta! Oikeasti monikaan verkkokauppa ei pysty samaan.

Olin niin onnekas, että pääsin valitsemaan Maleinilta vaatteen. Selasin verkkokauppaa useampana päivänä, koska oli yksinkertaisesti niin vaikea päättää mitä ihanaa tilaisin. Katsoppa itse tätä valikoimaa! Pitkällisen harkinnan jälkeen valitsin Leea Linen Wrap Dressin. Sininen väri, röyhelöt ja jotenkin Carrie Bradshaw henkinen pieni överiys, ja samalla klassinen salsahameen fiilis, jäivät mieleen heti ensivilkaisulla. Ajatus palasi hameeseen joka kerta, ja tiedän miten upealta se tulee näyttämään kesällä sandaalien ja valkoisen topin kanssa. Talvella se toimii muhkean neuleen ja valkoisten nilkkureiden parina. Tähänkin hameeseen voi valita kankaan oman mielen mukaan, mutta halusin nimen omaan tämän sinisen pellavan materiaaliksi.

Valitsen kaikki vaatekappaleeni samalla perusteella. Jos se on rakkautta ensisilmäyksellä, ja se kasvaa en voi unohta sua koskaan mittasuhteisiin! Näin vaatekaappini koostuu vaatteista joista en halua luopua koskaa, ja joita pidän kuin kukkaa kämmennellä. Tämä sininen ihanuus tulee olemaan kaunis väripilkku vaatekaapissani pitkään. Laadukkaasti valmistettu vaate on ikuinen.

Vink, vink! Maleinin vaatteita on mahdollista saada myyntiin myös suurempiakin eriä jälleenmyyntiin, ja pienet putiikit voivat myös saada mallikappaleita myymälänsä valikoimiin.

Sain myös kunnian ilahduttaa teitä alekoodilla Maleini-verkkokauppaan, eli koodilla MARIKA saat alennusta -10%, jo valmiiksi hyvin edullisista hinnoista. Koodi on voimassa 18.5.2020 <3!

muoti paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *