Viimeisimmät

Hauska ”Viimeisin”-haaste osui silmääni useammassa blogissa, ja päätin itsekin tähän tarttua. Jokin näissä haasteissa on niin kivaa, niitä tekee sekä lukee mielellään.

Asiaan…

VIIMEISIN ATERIA? Aivan itkettävän hyvät echiladat. Olin pitkään himoinnut näitä, kiitos Ugly betty-sarjan, joka on sytyttänyt ilmiliekkeihin rakkauteni meksikolaiseen ruokaan. Täytteeksi tuli punasipulia, papuja, maissia ja paprikaa, sekä salsaa ja cheddar Koskenlaskijaa. Loput salsasta, cheddarkastikkeesta ja juustoraasteesta tuli enciladojen päälle. Haluatko ohjeen omana postauksena?

VIIMEISIN ELOKUVA? Mä olen viime aikoina katsonut tosi harvakseltaan elokuvia. Tuntuu, että niihin menee niin kauan aikaa. Jotain sarjaa on paljon helpompi seurata (onkohan tämä oikeasti joku somen aiheuttama keskittymishäiriö?). Katsoin viimeksi ihanan Rockstar-leffan uudelleen. Siinä on pääosissa Mark Wahlberg ja Jennifer Aniston. Leffa on ihana, romanttinen ja ennalta-arvattava helmi.

VIIMEISIN VIESTI? Muista vihreä tee! Miten se onkin, että kauppalapultakin unohtuu aina jotain…

VIIMEISIN LIIKUTTUMINEN? Liikutun päivittäin, monet pienet asiatkin saavat herkistymään. Olen viime viikolla itkenyt ilosta, huolesta ja helpotuksesta kun mulle mailman rakkain läpikävi leikkausoperaation. Se todella kävi tunteisiin.

VIIMEISIN INNOSTUMINEN? Tänään. Sain mahtava idean, jossa voin yhdistää maalausintoani ja tehdä myös jotakin ns. hyödyllistä. Lopputuloksesta sitten joskus myöhemmin. Mulla on Creativity notebook -jonne kirjoitan kaikkia ideoita ja juttuja joita haluan kokeilla. Mulla on aina projekteja menossa, maalauspohjia, helmiä, kankaita, vaikka mitä.

VIIMEISIN ÄRSYYNTYMINEN? Töykeä ihminen ärsyttää. Minusta maailma olisi parempi paikka jos voisimme suhtautua toisiimme, ja niihinin ihmisiin joista emme niin kauheasti välitä, ystävällisesti.

VIIMEISIN HANKINTA? Et varmaan olisi tätä arvannut, mutta hankin käsistä lukemisen-korttipakan. Minusta elämässä pitää olla pieni ripaus kaikkea hassua ja mystistä, ja nyt tuntui siltä, että tällainen korttipakka olisi juuri sitä mitä kaipaan.

VIIMEISIN KEVÄTBONGAUS? Lämmin ilma tuntui aivan ihmeellisen ihanalta eilen illalla lenkillä. Olen myös bongannut jo sinivuokkoja ja krookuksia (tai ainakin luulen että ne on krookuksia…).

VIIMEISIN LUKEMANI BLOGITEKSTI?  Rehellisesti sanottuna se oli oma tekstini, jonka luin uudelleen saatuani todella kivaa palautetta. Se on teksti, joka tuli suoraan sydämestäni ja olen siitä ylpeä. Jos haluat lukea miten kauneustrendit pitäisi tälle vuodelle uudistaa mielestäni, klikkaa tästä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *