Vinkit parempiin ripsiin

Ripset ovat aina olleet meikissä sellainen piste i:n päälle. Ne ovat myös erittäin haastava meikkauksen kohde, ja hyvän ripsivärin löytäminen on sellaista aarteen etsintää.

Hyvän ripsivärin pitää täyttää monta vaatimusta, sen pitää levittyä kauniisti, siististi, tuuhentaa, erotella, pysyä, se ei saa tuhria eikä myöskään kuivua ja varista päivän aikana, silti sen pitäisi lähteä hyvin ja helposti pesussa pois.

Hyvän ripsivärin löytämisen lisäksi on muutamia jippoja, jolla ripset pääsevät oikeuksiinsa. Tässä muutama vinkki, joita itse usein hyödynnän:

  1. Pyyhi harja välillä talouspaperiin. Tiedän, väriä menee hieman hukkaan, mutta lopputulos on niin paljon parempi. Väri levittyy tasaisemmin ja kauniimmin.
  2. Kokeile levittää ripsiväri siveltimellä. Etenkin alaripsiin, joihin voi olla vaikea levittää väriä tasaisesti ja siististi, ripsiväri levittyy helpommin.
  3. Kun haluat erottuvat, todella tummat ripset, sävyllä on väliä. Esimerkiksi Ere Perezin Blackest black sävy on todellakin syvän musta, ja ripset erottuvat jo yhden levityskerran jälkeen huomattavasti tarkemmin kuin muilla mustilla ripsiväreillä.
kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *