Vuoden paras hiustuotesarja

Luonnonkosmetiikkapuolella alkaa olla mukavasti tarjontaa myös shampoissa ja hoitoaineissa. Tuotteet ovat hyviä ja omat suosikkinikin ovat luonnonkosmetiikkaa.

Kuitenkin erikoishoidot ovat loistaneet poissaolollaan. Kun kaipaa hopeashampoota tai tehokasta syväpuhdistajaa, on melkeinpä valittava tuote synteettisen kosmetiikan puolelta.

Ilokseni voin todeta, että enää ei tarvitse!

Sain testiin kotimaisen Ekopharman luonnonkosmetiikka hiustuoteperheen uusia tuotteita sylin täydeltä. Uusia tuotteita löytyy runsaasti myös näiden lisäksi, mutta nämä valikoituvat itselleni kiinnostavimmiksi.

HILLA KOSTEUTTAVA SHAMPOO

Erityisesti kiharoille, luonnonkiharoille, ja kosteutta kaipaaville hiuksille sopiva shampoo. hiuksille. Shampoo kosteuttaa hiuksia ja päänahkaa hillan marjauuteella ja sokerijuurikkaan betaiinilla.

HILLA KOSTEUTTAVA HOITOAINE

Erityisesti kiharoille, luonnonkiharoille, ja kosteutta kaipaaville hiuksille sopiva hoitoaine. Se hillan siemenöljyä, hillan marjauutetta ja kosteuttavaa betaiinia, sekä kaurauutetta.

Levitetään pyyhekuiviin hiuksiin, ja annetaan vaikuttaa 1-2 minuuttia.

HILLA SYVÄPUHDISTAVA SAVISHAMPOO

Syväpuhdistavaa shampoota olen erityisesti kaivannut luonnonkosmetiikkapuolelle, ja tässä se nyt on. Kaolinin avulla hiukset puhdistava shampoo pesee hiukset kunnolla puhtaaksi. Shampoo sisältää myös hillauutetta, betaiinia ja manteliöljyä, jotka kosteuttavat hiuspohjaa. Syväpuhdistavaa käytetään 1-4 kertaa kuukaudessa, tarpeen mukaan. Itse käytän syväpuhdistavaa yleensä pari kertaa kuukaudessa.

Shampoo levitetään märkiin hiuksiin ja päänahkaan, vaahdotetaan ja annetaan vaikuttaa 1-3 minuuttia. Pesun voi vielä toistaa tarvittaessa. Itselläni lopputulos oli yhdne pesukerran jälkeen todella puhdas, ja hiukset tuntuivat hyvin pestyiltä.

MUSTIKKA-HOPEAHOITOJAUHE

Mieletön, uudenlainen hoitotuote. Tätä hopeahoitojauhetta voidaan sekoittaa sarjan shampoon tai hoitoaineen sekaan, taittamaan keltaisuutta ja tuomaan hiuksiin viileyttä. Sitä sekoitetaan 1-5 tl hiusten pituuden mukaan shampoon tai -hoitoaineen jouk-
koon. Tämän jälkeen se levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia halutusta sävystä riippuen. Hopeahoitojauheella on hiusta hoitavia ominaisuuksia ja se sisältää mustikkaa, betaiinia ja C-vitamiinia. Jauhe on nimensä mukaisesti mustikkainen, ja jauheen violetti sävy saattaa vähän jännittää vaaleahiuksista käyttäjää.

Tuote on mieletön, ja siitä tuli kertaheitolla oma suosikkini.

TYRNI-ARGAN LATVAÖLJY

Hiusten latvoille tarkoitettu hoitoöljy, joka siloittaa, hoitaa ja antaa kiiltoa. Sen luvataan myös poistavan pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Kiharan hiuslaadun omistajana tiedän, että pipokautta kohti mentäessä nämä ominaisuudet tulevat todellakin tarpeeseen. Nimensä mukaisesti tuote koostuu tyrni- ja arganöljystä.

1-2 pumppausta riittää kerrallaan, riippuen  hiusten pituudesta. Itse käytän kaksi pumppausta, ja levitän öljyä kämmenien kautta hiuksien pituuksiin. Tätä voi käyttää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Itse levitän öljyn kosteisiin hiuksiin, ja kuiviin latvoihin pesujen välillä. Öljy on juuri sopivan hienojakoista, eikä jätä hiuksia tahmeaksi, lähmäiseksi, vaan ne ovat pehmeät ja kiiltävät.

Tässä löytyi yhdistelmä  joiden tehosta olen ihmeissäni. Hiukseni ovat kiiltävät, pehmeät ja liikkuvat. Tämä voi olla itsestäänselvyys monelle, mutta karhean luonnonkiharan omistajat tietävät miten iso juttu tämä on. Todelliseen testiin tuotteiden teho pääsi, kun lenkkeilin tihkusateessa, eivätkä hiukset kosteasta säästä huolimatta pörrööntyneet lainkaan.

Kommentit (3)
  1. No sittenhän tuota voisi kokeilla 🙂
    Olen käyttänyt jo aiemmin tuota hieromis niksiä, mutta ei auta kaikissa tuotteissa.

  2. Heti heräsi halu kokeilla 🙂
    Vaahtoaako shampoo? Käytän sulfaatittomia shampoita ja toiset niistä eivät vaahtoa ollenkaan ja minusta niistä jää aina tunne, etteivät pese kunnolla. Vaikka todennäköisesti pesevät.

    1. Tiedän mitä tarkoitat, itsellekin tulee sama fiilis :). Vaahtoaa oikein mukavasti ja tässä on muava pesutuntuma. Opin vasta vähän aikaa sellaisen vinkin, että shampoo kannattaa ensin ns. hieroa kämmenissä ”rikki” ennen kun sen levittää hiuksiin, näin kuulemma sen teho tulee parhaiten esiin. Olen nyt vinkkiä testannut uusien tuotteiden kanssa :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *