#yesbra

IMG_8970.JPG

Ei rintaliivejä. Tuo lause on parasta ikinä. Paitsi että mun on käytettävä niitä. Ei siksi etten kehtaisi olla ilman, olisin aina ilman liivejä, ellei kuppikokoni olisi 75E-75D riippuen liivimerkistä.

Tai joo, voisin toki olla ilman liivejä mutta pelkkä kävely olisi kyllä harvinaisen ikävää, puhumattakaan juoksusta tai treenaamisesta. 

Kuten luonnonkiharoista hiuksista, myös rinnoista olen kuullut ihan tarpeeksi monta kertaa lauseen olisit vaan iloinen… Siitäkö että juostessa laittaa kahdet urheiluliivit päällekkäin, vai siitä että tavallinen T-paitakin antaa väärin stailattuna ihan vääriä viboja. 

Rintojen pienennysleikkaus on käynyt mielessä miljoona kertaa, mutta suoraan sanottuna se tuntuu tosi pelottavalta.

Joten käytän rintaliivejä, oli se trendikästä tai ei.

Laadukkaiden liivien merkitys on hurjan suuri jos haluaa olon olevan hyvä ja vaatteiden istuvan silloin kun rinnat ovat kookkaat. Huonot liivit hankaavat rintojen alta, kaarituet painavat ja ohuet olkaimet painautuvat olkapäiden ihoon päivän mittaan. Olo ei voi mitenkään olla hyvä siinä vaiheessa. Puhumattakaan jos olkaimet sijoittuvat väärään kohtaan ja painavat niskaa, on seurauksena päänsärky.

Mitä sitten kannattaa huomioida liiviostoksilla

– hyödynnä myyjän asiantuntemusta

– jos haluat sovitella itseksesi:

– katso että olkaimet ovat sopivan leveät, mitä suurempi kuppikoko, sitä miellyttävämpää on, jos olkaimet ovat pehmeät ja leveät,

– koko rinnan tulee mahtua kuppiin hyvin, ei pursuta mistään ulos

– tsekkaa että ympärys on napakka ja aluksi sopiva niin että liivit ovat kiinni ulommaisista hakasista. Olen huomannut että itselläni parhaita käytössä ovat liivit joissa on ainakin kolme hakasta. Ne ovat tukevat eikä nouse selästä. 

– kokeilen aina kumartua kunnolla liivien kanssa ja pompin pari kertaa, niin näen vähän mitä tapahtuu kun liivit ovat olleet hetken päällä

– jos materiaali tuntuu kovalta tai kutittaa, se ei siitä ainakaan mukavammaksi muutu käytössä

Itse olen löytänyt hyviä liivejä Swegmarkilta, Triumphilta, varsinkin Minimizer-mallit, ja Fantasielta. 

Hyviin liiveihin kannattaa panostaa, valitettavasti en ole törmännyt halpoihin ja hyviin liiveihin, jotka toimisivat kookkaammille rinnoille.

 

 

Kommentit (4)
  1. Mä olen löytänyt tosi hyviä liivejä Changelta, vaikkakin omaan budjettiin ne ovat ihan älyttömän kalliita. Välillä on siis pakko tyytyä vähän huonompiin liiveihin, jos rahaa ei vain ole käyttää niin paljoa. Seppälän Great Girls -mallistossa oli tavallista parempia liivejä isommillekin kupeille, mutta nyt on tosiaan sekin sitten mennyt konkkaan. Hirveetä taistelua tämä liivienmetsästys 🙂

    1. Se hinta niissä hyvissä liiveissä kyllä aina kirpaisee, ja joskus on tosiaan vaan pakko tehdä kompromisseja. Täytyypä käydä tsekkaamassa nuo Changen liivit, kiitos vinkistä :)!

  2. Tosi hyvä muistilista rintaliiviostoksille. Tästä on otettava screenshot seuraavaa shoppailureissua varten. 🙂

    1. Hyvä jos tästä on apua :)! Sovituskopissa venkoillessa tuli mieleen että miksi mä en ole tästä aikaisemmin kirjoittanut :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *