Ylipolven

IMG_6361.JPG

IMG_6362.JPG

IMG_6363.JPG

IMG_6366.JPG

Viime viikolla kerroin mun Martenseista, maailman monikäyttöisimmistä kengistä…mutta kirkkaan hopeasija annan tällä hetkellä mun ylipolven saappaille.

Hankin nämä viime syksynä, tai jopa sitä edellisenä syksynä, ja nämä ovat yksi parhaista kenkähankinnoistani. Vaikka näissä on korkoa, näillä on helppo kävellä, ja ne lämmittävät.

Mekot saavat reilusti lisää käyttöaikaa kun sääret saa lämpimiksi näillä saappailla. Lyhyemmän mekon kanssa ei myöskään tule paljas olo kun jalat ovat saappaiden suojassa.

Eniten tykkään yhdistellä näitä kukkamekkoihin ja trikoisiin, ylisuuriin huppareihin ja bleisereihin. 

Kommentit (8)
 1. KAUNIIT!
  Mie jämähdin ylipolvensaappaisiin vuonna 1986 kun löysin Tukholmassa asuessani elämäni ensimmäiset sellaiset, hehkuvan punaiset ihanuudet pienestä second hand shopista.
  Niiden saappaiden eliniän jatkamiseksi kulutin varmasti 10x niiden hinnan suutareille, niin moneen otteeseen ne korjattiin ja kasaan ommeltiin.
  Kenkäkomerossa on niiden kaunotarten jälkeen ollut pysyvästi vähintään kahdet erilaiset versiot FM-bootseista, korolliset ja matalat.
  Koska ikinä ei tiedä, milloin ne ”poistuvat muodista” = poistuvat kaupoista ja ilman en suostu elämään!

  1. Kiitos :)! Olisi hauska nähdä postaus sun kengistä :)! Näistä ei voi koskaan puhua liikaa ;)! Toi on hyvä idea hankkia varalle muutama pari just siltä varalta että niitä ei sit enää saa :).

 2. Ääk mitkä buutsit! <3 IHANAT! Mulla on niin leveät pohkeet suhteessa jalankokoon etten löydä koskaan kauhean kivoja ylipolven saappaita. 😀

  1. Kiitos 🙂 <3! Mulla on sama ongelma lähes kaikkien varrellisten saapikkaiden kanssa. Ihan tuskaa löytää sopivia. Näissäkin jos olisi ollut yhtään kapeampi varsi, olisin joutunut jättämään nämä kauppaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *