Halloweenin helpot herkut + ARVONTA!

IMG_9739.JPG

Yhteistyössä Ruohonjuuri

Halloweeniin on vielä hieman aikaa, joten voit jo nyt hyvissä ajoin poimia täältä muutaman helpon vinkin ja osallistua samalla, postauksen lopusta löytyvään, 50 euron arvoisen Ruohonjuuren yllätystuotepaketin arvontaan (sisältö on mysteeri itsellenikin). Näiden herkkujen tekemiseen meni vain hetki ja lasten riemua oli hauska seurata. Omenoihin tehdyt naamat, haamubanaanit, noidan sormet ja hämähäkkikeksit aiheuttivat meinaan melkoiset riemunkiljahdukset.

IMG_9962.jpg

Käytin yllä olevien tuotteiden lisäksi hedelmiä, eli banaaneja, satsumoita ja ystävältä saatuja omenoita.

IMG_9787.JPG

Hämähäkkikeksit

Sulata erikseen hieman tummaa suklaata ja valkosuklaata. Voit sulattaa suklaat varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Laita suklaat eri pursotinpusseihin. Ota keksit/vohvelit pakkauksesta ja levitä lautaselle. Pursota vohvelien keskikohtaan hieman sulaa suklaata ja paina pienet suklaakeksit keskelle vohveleita, sulan suklaan päälle. Pursota hämähäkeille jalat ja valkosuklaasta sekä tummasta suklaasta hämähäkeille silmät. Anna suklaan kovettua.

IMG_9765.JPG

Satsumat ja omenat naamoilla

Pursota sulasta suklaasta naamat satsumille ja omenoille.

(Jos satsumat ovat kauan esillä ja et halua niiden kuivuvan, voit jättää kuoren paikoilleen ja piirtää tussilla naaman kuoreen, jolloin jokainen voi kuoria oman satsumansa juuri ennen syömistä.)

IMG_9749.JPG

Haamubanaanit

Puolita kuoritut banaanit ja paina puolikkaat banaanit jäätelötikkuihin. Tee haamuille silmät sulasta suklaasta.

IMG_9754.JPG

Noidan sormet

Paloittele Raw bite-patukka neljään osaan (ensin puoliksi ja sitten puolikkaat vielä toisin päin puoliksi) ja paina jokaiseen palaan manteli kynneksi. Nosta manteli vielä pois, pursota hieman sulaa suklaata koloon ja paina manteli takaisin kiinni. Anna suklaan kovettua.

IMG_9768.JPG

Ihanan karmivaa Halloweenia kaikille!

ARVONTA; Jätä postaukseen kommentti ja kerro mikä näistä herkuista on oma suosikkisi? Kommentoimalla olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa 50 euron arvoisen Ruohonjuuren yllätystuotepaketin. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 22.10 asti. Jätäthän kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun arpaonnen suosiessa yhteyden. Onnea arvontaan!

Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä Sarita71. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

 

 

Hyvää ruokaa

INSTAGRAM

Kommentit (181)
  1. Satsumat ja omenat naamoilla, sillä niissä on samalla hyödynnetty myös satokausituotteita 🙂

  2. Ihanat hämiskeksit

    1. Ne ovat kyllä söpöjä 🙂 Onnea arvontaan.

Kommentointi suljettu.