Otsikset villitsevät!

Tajusin loppuviikosta, että olin leikannut melkein kaikille viikon asiakkaille kunnon otsiksen! Siis erittäin pitkän, jopa kulmakarvoja peittävän, pehmeäksi rikotun paksun otsatukan. Että onhan tämä nyt jo trendi! 😀

Miian otsis.jpg

Asiakkaani Miian iiiiihana selfie kampaamokäynnin jälkeen

lomatukka_-_julia_toivola_blog_6_of_10_modified.jpg

Samaan aikaan Aurorankadun liikkeessä Maijan penkissä käynyt Julia freesasi myös otsiksensa. Kuva: Julia Toivola

Himottaisiko otsis, mutta samaan aikaan jännittää julmetusti? Kokosin kerran otsatukan hyvät ja huonot puolet tähän postaukseen: Otsatukka – PROS & CONS. Jos taas kaipailee helpompaa lähestymistapaa, kannattaa lukea tämä: Syksyn trendikkäin otsis.

Puss!
-Meeri

Kommentit (4)
  1. MITEN saan varattua sulle ajan? Aina, kun tsekkaan, niin varauskalenteri aivan täynnä. Vinkkejä milloin kannattaa olla haukkana päivystämässä?

    1. Pystyn tällä hetkellä ottamaan uusia asiakkaita vain peruutusajoille, joita ilmestyy nettiin päivän tai viikon varoitusajalla. Peruutuksia tulee parisen kertaa kuussa, joten ei siellä auta olla kuin kärppänä paikalla 🙂 Uskallat toki tulla kenelle vaan meidän kampaajista, ovat kaikki tosi hyviä!

  2. Himottaa! Mutta nyt oma on kasvatettu totaalisen pois, niin ei taas viitsis pätkästä! 😀

    1. Haha, tyypillinen otsis-ihminen! Veikkaan, että vuoden loppuun mennessä on taas pätkäisty 🙂 Lupaan laittaa inspiraatiokuvia säännöllisin väliajoin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *