Lovely Brunch and a Breakfast Cake

 

brunssi1.jpg

Päätimme ystäväni kanssa pitää eilen ihanan aamubrunssin, kun oli aikaa eikä kiire minnekään. Brunssista saa todella hyvän terveellisilläkin raaka-aineilla. Meillä oli tarjolla chiavanukasta, smoothieta, ihanat munakkaat, hedelmiä ja herkullinen aamiaiskakku. Alkuperäisen reseptin aamiaiskakkuun löysin Vilma Peltosen blogista, mutta muuntelin ihan hieman tämän reseptin aineksia omaa kakkuani varten. Kakku onnistui hyvin, ja siinä ei ole lainkaan sokeria eikä maitoa, ja todella vähän rasvaa. Kakku on kuitupitoinen ja siinä on myös proteiinia. Aika terveellinen ja, uskokaa tai älkää, todella hyvää! Laitankin tähän alle oman ihan vähän muunnellun reseptin kakusta, kannattaa kokeilla! 😉

kakku.jpg

Breakfast Cake

 

Pohja:

 

-päärynä

-2 porkkanaa

-1 dl kaurahiutaleita

-4 kananmunaa

-2 rkl mantelirouhetta

-0,5 dl herajauhetta (käytin itse maustamatonta)

– 2 tl kanelia

– pala tuoretta inkivääriä

-banaani

-pieni loraus rypsiöljyä

 

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Sekoita ainekset keskenään blenderillä. Kaada rypsiöljyllä voideltuun vuokaan ja laita uuniin paistumaan noin 20 minuutiksi.

 

Päällinen

 

-turkkilaista jugurttia

-maapähkinävoita

– vähän hunajaa tuomaan makeutta

 

Sekoita päällisen ainekset keskenään oman maun mukaan. Koristeluun voit käyttää hedelmiä, marjoja ja vaikka pähkinää. Itse käytin appelsiineja ja mustikoita.

 

Ihanaa päivää!

 

 

 

<3: Iida

Hyvinvointi Hyvä olo Terveys
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.