Oiva ruokamyrkytys
Pari päivää makoiltu nyt kotona ruokamyrkytyksessä, niin ei ole oikein ollut voimia päivittää mitään blogin puolelle.
Tänään kuitenkin aloin kuitenkin miettimään enemmän tämän maan direktiivejä, ja muita säännöksiä mitä luodaa, ja pidetään turhana. Enimmäkseen mietin tässä Oiva-tarkastuksia, missä ravintoloille annetaan hymynaama vain jos kaikki check-listalla on kohdallaan. Osa vaatimuksista tuntui järjettömiltä, mutta ruokamyrkytyksen jälkeen osaan jollain tavoin arvostaa tällaisia arviointeja.
Makoiltuani ruokamyrkytyksessä en todellakaan halua enää toista kertaa kokea samaa, varsinkaan suomen ravintoloissa, joissa kaikki pitäisi olla kohdallaan, ja ravintolasyynit ovat niin tarkkoja, ettei Thaimaan katukeittiö pysyisi pystyssä viikkoakaan. Ravintola jossa söin (nimeä on julkisesti halua kirjoittaa), ei nimittäin ollut millään tavalla suomalainen (henkilökunta ja omistaja ulkomaalaisia, myöskin sielä asuvia kesää lukuunottamatta), ja se on vain kesäkaudella auki. Kysymys heräsi jos elintarvikkeet olivat pakasteita viime kesältä?
Eli Ravintolasyynit kunniaan! Näin vältymme turhilta ruokamyrkytyksiltä.