Ensimmäiset uppomunat ja pellava toast
Se on tullut todistettua aiemminkin, etten arkisissa asioissa ole aina penaalin terävin kynä. Viikonloppuna koin yksinkertaisen oivalluksen nimeltään uppomunat.
Pidän vastakeitetyistä kananmunista, joiden keltuainen on vielä lämmin ja hieman pehmeä. Monesti muistan munien keiton vasta viime tipassa ja seitsemän minuutin odotus tuntuu yllättäen liian pitkältä. Keittämiseen kuitenkin ryhtyessäni unohdan helposti ajantajun ja hehkuvien keltuaisten sijaan lautasella möllöttääkin kova ja väreiltään jo haalistunut mötikkä. Lisäksi en pidä kuorimisesta, sillä kylmässä vedessä liotuksen jälkeenkin se on monesti vaivanloista ja sileän pinnan sijaan käteen jää kraateroitunut möhkäle.
Lue koko juttu uusilta sivuilta www.cleanchoice.fi.
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.