Lämmittävät chilipatukat
Mahassani murisee. Vilkaisu kellon osoittaa vatsan valitukset aiheellisiksi, kellohan on jo yli yhdentoista, joten virallisen lounasajan sisällä ollaan. No, näinhän olisi ainakin Suomessa, mutta tanskalaisessa toimistossa lounaaseeni on matkaa vielä 120 nälkäistä minuuttia.
Uudessa työympäristössä vallitseekin itselle aivan uudet tavat ja ensimmäisenä päivänä sainkin ohjausta niin kahvilatasoisen espressokeittimen käyttöön kuin arkirutiineihin. Ruokailun ”nokkimisjärjestyskin” tehtiin selväksi – Kahdentoista jäljissä keittiöön valuvat arkkitehdit ja heidän jälkeensä, yhden tienoilla, pöytä on vapaa junioreille. Vanha työkaverini valaisikin minua uudesta tittelistäni, joka oli ehditty toimiston sivuille heti päivittää. Jatkossa juniori sopiikin tekniikankandidaattia paremmin vastaukseksi isälleni, joka maalaisjärkeni puutteessa kyselee nimikkeeni perään.
Lue koko juttu uusilta sivuilta www.cleanchoice.fi