Asioita jotka tuntuvat hyvältä juuri nyt

Paljon kirjoitetaan siitä, ettemme uskalla vaikeuksien (suru, tahmeus, ahdistus, you name it) keskellä jakaa tuntojamme. Ymmärrän sen hyvin. Olo on niin hauras ja herkkä. Joskus on vain helpompi kyynelehtiä yksin aamukahvilla kuin tekstata ystävälle, että apua kuinka jaksan, puhumattakaan että puhuisi tunteistaan julkisesti.

No, minulla on ollut jo muutaman viikon ajan melko vaikeaa. Ei mitään superdramaattista, mutta surullista. En ollut aikaisemmin ymmärtänyt, kuinka monivivahteinen prosessi sureminen on. Yhdessä hetkessä voi nauraa kippurassa, toisessa nyyhkyttää. Ja se on täysin okei. Ja että kaiken musertavan surun keskellä voi tuntea suunnatonta kiitollisuutta, rakkautta ja yksinkertaisesti hyvää.

Sen kunniaksi listaankin nyt asioita, jotka (kaikesta huolimatta) tuntuvat hyvältä juuri nyt:

Ryan Adamsin coverit Taylor Swiftin 1989-levyltä. (Levy saa minut tuntemaan kuin eläisin yhdessä Sofia Coppolan maailmoista. Biisit johdattelevat minut johonkin vahvasti nostalgiseen maailmaan, jossa valo on hyvin ohutta ja herkkää, sellaista arastavaa alkukesän valoa. Olen isovanhempieni luona ja kaikki on tuttua ja turvallista. Kun taas todellisuudessa kaikki on muuttunut ja olo on suurimman osan ajasta yksinkertaisesti kummallinen.)

Marie Laurencinin taide. (Hänen teoksensa ovat niin ilmavia, herkkiä ja usvaisia. Hieman kuin se toinen todellisuus, jossa tunnun viettävän suurimman osan päivästäni.)

Ilmajooga. (Pää alaspäin vampyyriasennossa riippuen olo on niin huojentunut. Mutta kuinka tuoda se huojentunut olotila liinalta arkeen?)

Hengaus äidin kanssa. (Mun äiti on vain niin makee tyyppi. Hauska, karismaattinen, rakastava, hillitön, kaikin puolin hillitön. Me käydään yhdessä ilmajoogassa, juodaan teetä, juostaan, kuunnellaan ortodoksisia kirkkokuoroja ja hihitetään. Itse asiassa ei varmaan mene päivääkään, ettemmekö me nauraisi yhdessä. Voi meidän ilmajoogaopettaja parkaa, sillä jokaisella tunnilla me kaksi hihitämme.)

Caroline de Maigret’n Instagram. (Pariisilaisen eleganssin – jossa muuten nokkeluus ja lukeneisuus on keskeinen tekijä – ruumiillistuma. Mun ideal woman. Toinen karismaattinen, hillitön ja hauska nainen. Looooooove.)

Lalehin musiikki. Erityisesti biisit Tusen BitarGoliat ja Some Die Young. (Löysin artistin vasta tänä kevään – merci beaucoup Spotify – ja ahhhhhhhhhhh, loooooooooooooooove.)

Pionit. (Eli maailman kaunein kukka ja huumaavin tuoksu. Aina on hyvä syy ostaa pioneja.)

__

Entä te? Mikä tuntuu hyvältä just nyt?

Kommentit (2)
  1. Laleh <3<3 ja äidin kanssa hihittely on parasta myös mitä tiedän! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *