Currently

Tervehdys pitkästä aikaa. Kuinka voitte? Mun impromptu-kirjoitustauko venyi useamman kuukauden mittaiseksi. On ollut vähän kaikenlaista, kuten varmasti melkein kaikilla. (Kaikenlaista tosi ihanaa ja aika kamalaa myös. Vaikuttaa vuoden 2020 teemalta.)

Oli ihana pitkä kesäloma, rakkaan ystävän kainalo, aikaa olla äidin, sisaren ja isoisän kanssa, lempeitä sunnuntaiaamupäiviä, uusia lempibiisejä ja monta aperol spritzia. Toisaalta elämä näytti taas arvaamattomuutensa: Beirutin räjähdys, monta suruviestiä ystäviltä ja tutuilta, surullisin niistä koski kamuani A:ta, joka menehtyi vammoihinsa muutama päivä räjähdyksen jälkeen. Tässä kontekstissa tuntui turhalta murehtia väitöskirjaani, jonka aihe myös muuttui räjähdyksen takia (tuhoutuneet arkistot jne.)

Vuosi 2020…what’s going on

Nyt marraskuun kynnyksellä olen syksykliseiden äärellä. Lasissa iltaisin punaviiniä, minut on vallannut selittämätön tarve kuunnella the Nationalia, valmistan oman kombuchani (tämä voi tosin olla myös COVID-19-juttu, hehe), päivitän luettavien kirjojen ja katsottavien leffojen listoja ja valmistaudun uuteen mahdolliseen lockdowniin (joka tässä maassa lienee hyvin lähellä.)

En oikein tiedä, mitä sanoa tai miten suhtautua yhtikäs mihinkään. Peruna kerrallaan jne., luulisin. Tai ainakin yritän. Ilot ovat verrattain pienet, mutta so be it. Spotifyn Discover Weekly -soittolistan päivittyminen maanantaisin  ilahduttaa, samoin HBO:n Bored to Death -sarja (voi olla että nautin siitä jopa enemmän kuin Seinfeldista tai Curb Your Enthusiasmista!!! Ja se on paljon sanottu!). Pari kuukautta sitten kokeilin ystävän suosituksesta Intimissimin silkkirintaliivejä (mon dieu kuinka mukavat!), enkä ole oikeastaan muita käyttänytkään. Viime kuukausien soundtrack sen sijaan on ollut Red Hearse (merci Spotify tästä suosituksesta), joka on levinnyt ystäväpiirissäni kiitettävää vauhtia.

Eli vaikka on ollut outoa, surullista, traagista ja jopa hirvittävää, on silti ollut myös kivoja juttuja. Ja kuten aina, elämä ei ole joko tai – vaikka sen hyväksyminen onkin välillä hieman vaikeaa…

…parempia aikoja toivottaen <333

hyvinvointi ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (3)
 1. vilhelmiina hellstén
  26.10.2020, 18:18

  Kiva kuulla sinusta <33 Jos kuvissa oleva viherkasveilla täytetty asunto on sinun, onpa ihana, voisin itsekin asua! 2020 olikin täysin erilainen mitä vielä tammikuussa kuvitteli, haaveili ja mutusteli, mutta tällä mennään ja on jo menty aika montakin kuukautta. Että jos vuosi 2021 sitten…….

  Sun tekstejä on aina ikävä. Olet ihana, xx

  1. Jep…on ollut kyllä niin outo vuosi, uhhuh.

   Ikävä sinua!!!! Oletko IG:ssä??
   <33333333

   1. vilhelmiina hellstén
    4.11.2020, 20:00

    En ole IGssä (poistuin tuona omituisena alkukevään aikana) enkä tiedä tämän puolen vuoden jälkeen että haluanko edes palata!! Ehkä palaan vielä joskus, mutta se on suuri eh-kä… mutta ihana että olet palannut tänne ja kirjoittamaan! Sun tekstisi on <3 x 1000000 and more

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *