Currently (eli ihana, tylsä juhannus)

Erään naisen tylsä ja tapahtumaton (mikä olikaan tapahtumarikkaan vastakohta?) juhannus eli toisin sanoen aivan kertaikkisen ihania, rauhallisia päiviä.

Ajattelin: Lähinnä töitä. Tiedän, ettei näin pitäisi sanoa. En vain pysty irtautumaan työajatuksista parin päivän aikana, vaikka kuinka haluaisin. Toisaalta työhön liittyvät ajatukset eivät tuntuneet mitenkään ahdistavalta, vaan innostivat. Töiden lisäksi mielessä olivat myös itikat (huoh), uiminen, Iranin ja Yhdysvaltojen mahdollinen sota ja kammarini viilentäminen.

Näin: Sekalaisia unia viime viikkojen ajatuksista ja kaksi joutsenta. Olin suunnitellut ihastelevani auringonlaskuja ja -nousuja, mutta uni vei voiton. Kenties tänä iltana yritän vielä kerran.

Tein: Yhden kukkaseppeleen, jonka kuitenkin totesin olevan niin ruma, että parempi olla laittamatta kuvaa siitä Instagramiin (:D), poimin myös muutaman kukkakimpun ja valmistin aamiaista.

Koin: Suurta kiitollisuutta vanhempiani kohtaan, jotka huolehtivat kaikesta saunan lämmityksestä ruoanlaittoon. Minun ja isoisäni tehtävänä oli vain olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Söin: Ainakin mansikoita, munakoisoa, kesäkurpitsaa, halloumia, pullaa, raparperikakkua, muikkuja, perunoita, kreikkalaista jogurttia ja vanilja-suklaapehmistä.

Haaveilin: Hetkellisesti haaveilin ilmastoidusta makuuhuoneesta, mutta sitten muistin, etten Dohassakaan kykene nukkumaan ilmastoinnin kanssa.

Luin: Sara Ehnholm Hielmin esseekokoelman Ja sydän oli minun. Lukea, kirjoittaa, kaivata ja elää. Esseitä -teosta (ihana!), Juha T. Hakalan Tylsyyden ylistys. Ikävystyneisyys on luovuuden alku -kirjan (ok), Sally Rooneyn Keskusteluja ystävien kesken -romaanin (jouduin pinnistelemään) ja Leena Rantasen Avioliittoon ranskalaisittain ja muita kertomuksia Pariisista -teoksen (piristävä).

Join: Kahvia, vettä, teetä, limonadeja ja kaksi sandelsia vain todetakseni, että alkoholi vie yöunet ja aamulla tuntuu ällöltä (kyllä vain, kahden pikkuoluen jälkeen…oivoi.)

Kuuntelin: Vuorotellen Fairuzia ja Souad Massia, joihin  ihastui myös 89-vuotias isoisäni.

Soitin: Sisarelleni jonnekin päin Missouria, jonne oltiin annettu ulkonaliikkumiskielto ukkosmyrskyn takia. Hihitimme aikamme, kunnes minun oli suljettava silmät ja käytävä nukkumaan – reippaasti ennen keskiyötä – itselleni uskolliseen tyyliin.

kulttuuri ajattelin-tanaan mieli
Kommentit (2)
  1. Ei niistä stressaavista työjutuista tai muista ajatuksista aina vain päättämällä eroon pääse. Mutta ihana kuitenkin lukea, että sait nauttia yhdessäolosta, kesäherkuista ja olemisesta 🙂
    Mukavaa viikkoa ja kiitos kivan muotoisesta postauksesta!<3
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    1. Kiitos Ida! Kaunista viikkoa sinulle! <33

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *