Currently (eli pakomatka Belgiaan ja muita asioita)

Nopea katsaus kalenteriin muistuttaa totuudesta, jonka me niin valitettavan hyvin tiedämme: aika rientää. Time flies. Olen asunut Britanniassa noin kuukauden (ja rehellisesti sanottuna tuntuu kuin olisin asunut täällä aina. Valitettavasti.) Ja kohta on joulukin. (!!!)

I have this thing with black Chelsea boots…eikun siis maassa makaavien asioiden kanssa. Kuvissa kurkistus tämän hetkiseen suosikkiasuuni: Levikset, nilkkurit ja villakangastakki.

Vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyy toinen suosikkilookini, eli joogatrikoot ja lenkkarit. The best.

Vietin toissaviikonlopun Belgiassa, tarkemmin sanottuna Brysselissä ja Bruggessa. Kyseessä oli ex tempore -pakomatka ”Eurooppaan”. (Matka Lontoosta Brysseliin taittuu noin kahteen tuntiin junalla, apua en kestä kuinka kätevää: ja taas yksi syy ”rakastaa” Lontoota.)

Anyways, back to Belgium. Olipa kivaa puhua ranskaa ja hollantia (tai siis, jälkimmäisen tapauksessa toistella dank u wel eri yhteyksissä). Olin myös koko viikonlopun hyvin pitkälti offline, enkä ottanut melkein yhtään valokuvaakaan (ne parit jotka otin, otin museoissa: missäpä muuallakaan.) En myöskään kirjoittanut yhdenkään ravintolan nimeä muistiin (ja yhden ihanan ranskalaishenkisen brasserien kohdalla kyllä hieman kaduttaa, sillä se paikka oli mahtava ja suosittelisin sitä kaikille Bruggeen matkaaville.) Joten en voi jakaa oikeastaan minkäänlaisia Brugge-vinkkejä. Söpö kaupunki. Ideaali viikonlopulle yksin tai kaksin.

Muita mielessä olevia asioita: kuka juo soijamaitoa etkoilla? Originelli valinta. Maidoista puheen ollen, Britanniassa iKaffe ei ole ollenkaan ilmiselvä asia. Olen siis se rasittava tyyppi, joka aina joutuu kysymään, mitä kauramaitoa käytätte. (Koska, let’s face it: mikään muu kauramaito ei maistu yhtä hyvältä kuin iKaffe.) Joten, please, Iso-Britannia, voisitko olla hieman enemmän Punavuori ja vähemmän ABC? (Tosin juuri kun kirjoitin tämän muistin, että yhdellä ABC:lla oli itse asiassa iKaffea tarjolla, joten…)

Lue myös:

Currently (London edit)

Currently (kuinka taas voi olla toukokuu?)

Currently (alkuvuoden parhaita)

kulttuuri oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *