Currently (kuningas Adolf Fredrikin traaginen kohtalo ja muita asioita)

Ensiksi muuta ilmoitusluontoinen asia. Blogia voi seurata nyt Bloglovin’ssa ja blogilla on myös  oma Instagram.(Jos on joku kolmas medium, jossa pitäisi ehdottamasti olla, niin please vinkatkaa. Olen vähän tällainen luddiitti, epäkiinnostunut ja tietämätön, mutta yritän parhaani.)

Lisäsin myös yläpalkkiin jutuilleni oleellisia kategorioita. Hyvän elämän alta löytävät esimerkiksi Une Femme -postaukset ja aiemmat Currently-tekstit, joista koko blogi sai itse asiassa alkunsa asuessani New Yorkissa 2016-2017, mutta siellä on myös paljon muuta rakkaudesta tyyliinKulttuuri ja matkalla puolestaan lienevät aika yksiselitteiset.

Ja sitten muihin asioihin. Tänään on itselleni ensimmäinen laskiaistiistai Suomessa sitten vuoden 2010. Laskiaispulla (mantelimassalla, bien sûr) ei ole koskaan maistunut näin hyvältä. On kuitenkin pyrittävä edes jonkinlaisen kohtuullisuuteen, ettei käy niin kuin kuningas Adolf Fredrikille, joka kuoli ruoansulatusongelmista johtuneeseen halvaukseen syötyään 14 laskiaispullaa vuonna 1771.Oj då!

Nautinnollista laskiaistiistaita meille kaikille.

Kommentit (2)
  1. Laskiaispulla mantelimassalla – täällä toinen sen kannattaja! Ainoa oikea! :D<3

    1. Just niin!!! Ainoa oikea forever!!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *