Ihana, lempeä Montenegro

thumb_IMG_1596_1024.jpg

thumb_IMG_1626_1024.jpg

thumb_IMG_1582_1024.jpg

thumb_IMG_1552_1024.jpg

thumb_IMG_1568_1024.jpg

Pari sanaa Montenegrosta.

Kotor on makea, kannattaa mennä ehdottomasti. Uimiseen ja sukelteluun on tosin parempia paikkoja, joten ei ehkä kannata pelkkää rantalomaa sinne suunnitella. 

Budva sen sijaan…no, aika mielenkiintoinen. Maasta löytää varmasti kauniimpia paikkoja, joten Budvan voi suosiolla jättää välistä. Toisaalta, jos kiinnostaa venäläisturistien tarkkaily, sitten kannattaa ehdottomasti suunnata Budvaan. Mulla oli oikeasti hauskaa Budvassa (ja kun kerron tästä Budvassa käyneille ystävilleni, ne on ihan et mitä ihmettä, sulla hauskaa Budvassa?!), koska seura oli mitä mainioin ja me oltiin ihanalla veneristeilyllä merellä. Mutta niin: Budva ei ole mitenkään muuuuussssttttt.

Montenegron luonto sen sijaan on. Vaelsimme Lovcen-kansallispuistossa. Ah oli ihanaa (ja minä en todellakaan ole mikään vaeltajatyyppi ja nautin silti ihan mielettömästi. Tosin me liftattiin Njegos Mausoleumilta takaisin autollemme. Kukkulalle kiipeäminen oli oikein mukavaa kyllä. Ja maisemat on upeat, ahhhh.

Montenegro on ihastuttava, mielenkiintoinen maa. Tapasimme poikkeuksetta sydämellisiä ihmisiä ja söimme erinomaista ruokaa (okei, no kerran Budvassa mä tilasin pasta carbonaran. Tuli sitten sellainen valkosipulilla ja kermalla maustettu annos. No, mitäs ne italialaiset aina sanookaan: älä tilaa italialaista Italian ulkopuolella…)

Seuraavaksi olisi kiva mennä Podgoricaan, joka ainakin Instagramin perusteella vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja sykkivältä kaupungilta. 

Kommentit (2)
  1. I love all the posts, I really enjoyed, I would like more information about this, because it is very nice., Thanks for sharing.
    http://luffygames.com/

  2. Mutilate a doll 2
    13.11.2018, 23:20

    this is one of the best post that you share here.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *