Rauhoittavia asioita

Tällä hetkellä kaipaan elämääni kaikista eniten rauhaa ja hiljaisuutta. Kenties koska vuosi alkaa olla lopuillaan (ja, let’s face it, 2019 on ollut yksi hyvin pitkä vuosi), kenties koska syyssää on saanut minut erityisen melankoliseksi. Kenties koska tahti on ollut aavistuksen liian nopea viime aikoina.

Tällä hetkellä minua rauhoittavat erityisesti sade (ja siitä ei Britanniassa totisesti ole puutetta), mahdollisimman rauhallinen ja työorientoitunut arki, villakangastakki ja paljaat nilkat -yhdistelmä, jordanialaisen Jadal-yhtyeen musiikki, inkivääritee ja päivittäinen meditaatio.

Rauhallista fiilistä tuovat myös uudet rapsakat Fretten lakanat (because I’m worth it jne), joogatunnit, kauniit ja lämpimät kotivaatteet (lähinnä kashmiria ja silkkiä, jos olen täysin rehellinen) ja erilaiset mindfulness-harjoitukset.

Lisää rauhoittavia asioita:

Mayfair-naapurusto (joka  on mielestäni yhdistelmä New Yorkin Upper East Sidea ja West Villagea) kukkaistutuksineen (kuinka lohdullista onkaan nähdä ulkokukkia vielä lokakuun puolessa välissä), lauantaikävely joka alkaa ennen aamukahdeksaa (onko muuten mitään enemmän energisoivaa kuin suurkaupunki aamuvarhaisella viikonloppuna?) ja glitterkynnet.

Liberty-tavaratalo (suosikkikauppani koko maailmassa) rauhoittaa myös, samoin kuin Garance Doré (erityisesti tämä kirjoitus <333 ja tieto siitä, että maailmassa on sellaisia naisia, kuten Garance).

Eniten itseäni kuitenkin rauhoittaa huomio siitä, että pääni sisällä on rauhoittunut…kliseistä, mutta joskus täytyy käydä hyvinkin alhaalla, että osaa taas arvostaa tasaista ja rauhallista – eli tavallista elämää arkiasioineen.

Rauhaa kaikille toivottaen…

Lue myös:

Ota aikaa uuden luomiselle

Marokko-unelmointia

Elämänfilosofiani

kulttuuri ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (3)
 1. vilhelmiina hellstén
  14.10.2019, 19:15

  Onneksi sä olet! Ihan oikeasti! Onneksi törmäsin suhun ihan vahingossa joskus täällä blogimaailmassa ja onneksi juuri suhun! Oon saanu sulta niin paljon hyviä ajatuksia ja ihan kaikkea mahdollista (superina kaikkea, pelkkää hyvää!!), energiaa ja voimaa päivittäisiin juttuihin! Sä oot ihan best! Oot niin best <3

  1. Anteeksi, siis miten minulta on mennyt tämä kommentti ohitse…

   apuaaaaa, kiitos Vilhelmiina – ihan nyt punastun.

   Ja samoin – saan sulta ainaaaaa good vibes only. Meidän täytyy joskus yrittää tavata! <3

   1. vilhelmiina hellstén
    26.10.2019, 21:24

    <3<3 ääää!! Olisipa tosi ihanaa, pidetään tää mielessä<3<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *