Aamukahvilla

Herätyskello soi 7:00, väsyttää. Ah taas uusi päivä edessä, keskiviikko. Saako vielä torkkua 10min.. 10min.. 

Läimäisen torkun pois. Kasvojen pesu, hampaiden harjaus, ihon rasvailu ja aamupalan valmistukseen. Smoothie ja keitetty kananmuna. Kahvii! Silmät aukeaa viimeistään kahvimyllyn äänekkääseen jauhantaan. Kahvin tuoksu saa aamun värit hiljalleen piirtymään verkkokalvoille. Aamukahvi on mulle ihana, pehmeä herätys uuteen päivään. Tummapaahtoiseen ja täyteläiseen kahvihetkeen unohtuvat heräämisen vaikeus ja ajatukset alkavat hiljalleen siirtyä tulevaan päivään.  

IMG_0546.jpeg

Toimivan aamurutiinin avulla päivä käynnistyy ilman että ensimmäisiin aamutoimiin tarvitsee juurikaan keskittyä. Aamupala hesarin äärellä rauhassa heräillen on keskeinen ja välttämätön osa onnistunutta päivän aloitusta. Taivaallista! En todellakaan kuulu niihin jotka aamulla laittavat itsensä lähtökuntoon puolessa tunnissa. Aamutoimeni kestävät jotain 1-1,5h väliltä. Mies lähtee töihin reilusti aiemmin ja minä jään kotiin meikkailemaan ja valitsemaan päivän asua. Ihanaa aikaa itselle ja omille ajatuksille! 

Om nom! Löytyykö ketään muita joille aamukahvi on päivän paras hetki – suorastaan hengellinen kokemus!?

Joitain omia arki-suosikkeja on Stockmannin Creme de Paris ja King Creole sekä Kaffaroasteryn Voima. Näissä on mielestäni myös järkevä hinta-laatusuhde. Caffista ja Good Life Coffeesta saa ihania kahveja myös!

suhteet oma-elama hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *