Miksi blogi? Miksi Lily?

Näin muutosten kynnyksellä, uuden Perhe -kategorian julkaisun alla Toimitus heitti Lilyn perhebloggareille haasteen raottaa verhoa niin syihin miksi (perhe)blogi on ja miksi sen koti on Lilyssä.

Itse aloitin bloggaamisen pitkän haaveilun jälkeen ja rohkeuden keräämisen jälkeen maaliskuussa 2012, neidin ollessa kolme kuukautta vanha. Siihen ihan ekaan postaukseen pääset kurkkaamaan tästä. Aloitin Kasvukäyrillä -blogin nimettömänä ja kasvottomana, tänä päivänä perheelläni on kasvot ja nimeni ei enää ole salaisuus, päin vastoin, koen tärkeänä, että teille, jotka blogiani luette, olen Elina, ihan minä itse.

Blogista muodostui hyvin nopeasti henkireikäni päiväuniajoille ja kontaktini ulkomaailmaan niille päiville kun ei kerta kaikkiaan jaksanut mitään muuta. Tärkeä siis ensi metreistä lähtien <3 Jälkeen päin ajateltuna luulen, että blogilla oli iso rooli myös siinä, ettei orastava masennukseni(?) ottanut minusta valtaa sitä enempää, niin hyvältä tuntui saada ajatuksia ja ihan niitä arjen tavallisia juttuja ylös ja silmien eteen. Jokainen kommenti ja jokainen punainen sydän kannusti jatkamaan ja muutti päiväkirjanomaisen blogini vuorovaikutussuhteiksi. 

Blogissani on ollut esillä arkea, iloja ja suruja. Aivan käsittämättömiä turhuuksia ja isoja asioita, kuten pohdintaa lapsettomuudesta, lapsettomuushoidoista ja lopulta onnistumisessa, siitä kuinka nämä kaikki kuitenkin jättävät omat jälkensä elämiimme, vaikka pieni Pirpana elämämme tänä päivää valostuttaakin. Blogista olen saanut itselleni harrastuksen, ehkä rakkaimman sellaisen ikinä, ja vaikka matkan varrelle mahtuu hetkiä, jolloin kaikki muu on mennyt edelle tai kirjoittaminen on tuntunut viimeiseltä jutulta mielessä, olen silti aina palannut näppäimistön ääreen ja aina tämä harrastus vain on antanut yhtä paljon!

Entä miksi sitten Lily?

Mielestäni vastaus on hyvinkin selkeä: koska Te. Te, jotka luette blogiani. Te, jotka kommentoitte sitä. Te, jotka kirjoitatte omia blogejanne Lilyssä. Te olette tehneet tästä rakkaasta harrastuksesta, niin rakkaan kun se on. Ilman teitä ei olisi Lilyä, joten ilman teitä tuskin olisi Kasvukäyrillä -blogiakaan.

Lily on Yhteisö, isolla Y:llä, jossa (toisinaan esiintyvistä marinoista etusivua tukkivista perheblogeista huolimatta) sulautuu yhteen blogeja kaikista aihepiireistä, sulassa sovussa rinnakkain, niin me perhebloggaajat, kuin huippumuoti blogit ja uskomatoman kauniit Lifestyleblogit. Voisiko bloggaaja tai lukija enempää pyytää? Mielestäni ei! Vai mitä sinä ajattelet?

Lily on antanut minulle paljon enemmn kuin foorumin blogilleni, se on antanut minulle ystäviä, joiden kanssa jakaa huonoja vitsejä (siis todella huonoja), tehdä huippu reissuja ja iloita yhdessä onnistumisista elämässä. Ja se on paljon se <3

Kaikesta tästä:

Kiitos <3

Sen lisäksi, että haluan kiittää teitä jokaista, joka olette olleet mukana Kasvukäyrien kasvamisessa haluan myös avata tilaisuuden vaikuttaa: mitä te haluaisitte jatkossa nähdä täällä Kasvukäyrillä? Onko teillä toiveita tulevasta sisällöstä?

 

Onnea uudelle Perhe -kategorialle toivottelee

E

 

seuraa meitä myös: facebookissa / instagramissa / bloglovinissa / blogilistalla

 

Kommentit (2)
  1. Tosi mielikuvitukseton ja tylsä toive, mutta jatka samaan malliin (: Oikeasti klikkasin innoissani toivepyynnön nähdessäni kommentoi -linkkiä ajatuksella jee nyt toivetta kehiin, mutta päässä löikin tyhjää.. Viime aikoina en oo ehtinyt kuin ihan muutamaa blogia enää seuraamaankaan, mutta Kasvukäyrillä on ihan ehdottomasti säilynyt listalla, koska tätä on aina niin kiva ja helppo tulla lukemaan oli aihe mikä tahansa!

    1. Kiitos ihanista sanoista ja ihanan helposta toiveesta! <3 todella kiva kuulla, olet viihtynyt!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *