Blogi sai uuden nimen

Pitkään olen viettänyt taas ihan totaalista hiljaiseloa blogin suhteen. Se johtui hyvin pitkälti raskausajastani, johon liittyi omia haasteitaan kuten anemiaa.

Olin raskauden loppupuolella useamman viikon aivan voimaton, vietin enemmän aikaa unessa kuin hereillä. Jonkin verran varmasti myös ”vetäydyin itseeni” synnytyksen lähestyessä. En halunnutkaan enää jakaa rehellisesti ja avoimesti mietteitäni normaaliin tapaani. Jossain määrin sulkeuduin, vetäydyin kuplaani kaiken uuden, ihmeellisen ja hämmentävänkin edessä. Suljin muun maailman kuplan ulkopuolelle.

Aktiivinen instagramissa

Instagramin puolella sen sijaan olen säilynyt läpi raskauden melko aktiivisena ja näin synnytyksen jälkeen olen siellä ollut jo hyvinkin aktiivinen. Sinne siis ilmestyy lähes päivittäin meidän kuulumisia, mietteitä, pohdintoja, otoksia tästä uudesta vauva-arjesta esikoisen kanssa, yms.

IG-linkki

Pääpainopiste tulee olemaan jatkossakin ehdottomasti minulla IG:n puolella. Ja blogi tulee säilymään varmaan melko hiljaisena.

Ensin minulla IG oli vain blogin jatke, sivutuote, paikka, jossa lähinnä ilmoitettiin uudesta blogipostauksesta.

Nyt homma meneekin juuri toisinpäin: IG on se pääjuttu ja blogi taas on pelkkä sivutuote, extramateriaalia, jota käytetään harvakseltaan ja satunnaisesti, kun on tarve päästä kirjoittamaan asioista pidemmin ja syvällisemmin mitä IG sallii.

En siis blogia ainakaan vielä kokonaan lopeta, vaikka tänne ei paljon tule varmaan mitään julkaistuakaan. Tässä kohtaa tuntui vain sopivalta vaihtaa blogin nimi, joka mielestäni ei ollut kovin hyvä tai kuvannut osuvasti blogin sisältöä. Vielä vähemmän se olisi kuvannut sitä tulevaisuudessa.

Toki se ei ole mihinkään muuttunut, että edelleen tavoittelen kyllä parempaa elämää. Ja tällä tarkoitan enemmänkin hyvinvointia, tasapainoa ja onnellisuutta, en niinkään luksuselämää ja materiaa.

Jotenkin vain aihepiiri tulee olemaan entistä laajempi, uskoisin, joten halusin blogille uuden nimen, jonka alla voi kirjoittaa oikeastaan ihan mistä vain. Hyvin pitkälti omasta arjestani, mietteistäni ja kuulumisistani. Painonpudotusmatkaa tullaan vielä seuraamaan varmasti sitäkin jahka aika on kypsä sille, mutta se ei missään nimessä tule olemaan keskiössä enää. Keskiössä tulee jatkossa olemaan kotiäitiyteni ihan varmasti, koska sen ympärillä elämäni nyt väkisinkin pyörii!

Sitten kun esikoinen on vähän isompi, täysin mahdollista, että blogin aihepiirin painopiste jälleen kerran muuttuu. Mutta mihin, kuka tietää! Se voi olla taideprojekteja, käsitöitä, urahaaveita, unelmien tavoittelua, kuntoilua, painonpudottelua… luultavasti kaikkea näistä!

Siksi mielummin ns yleisluontoisempi nimi blogille. Sellainen, joka ei rajaa oikein mitään pois. Kaikki, mikä liittyy minuun, sopii tulevaisuudessa blogin sisällöksi.

Mitä uusi blogin nimi sitten tarkoittaa? Mikä siinä on ajatus?

No, minä teen asiat elämässä aina vähän omalla tavallani ja tyylilläni. Tämä blogi yksinkertaisesti kertoo siitä minun tavastani toimia ja ajatella. Blogi on minun, ei kenenkään muun.

-Tanja

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *