Kiinnostavimmat kirjallisuustapahtumat – kerro vinkkisi!

Alan valmistautua pääkaupunkilaisen lukutoukan kirjavuoden erääseen kohokohtaan eli Helsingin Kirjamessuihin. Messuohjelma löytyy täältä, ja henkilökohtainen messuagendani on toivon mukaan hahmoteltu lähipäivinä. (Sen messuagendan kanssa on kuin kesäkirjojen: on ihana haaveilla ja suunnitella ja sitten romuttaa h-hetkellä suunnitelmansa.)

Kirjamessumietteissä aloin pohtia myös muita kiinnostavia kirjallisuustapahtumia ja muita kirjojen ystävän menovinkkejä ja nähtävyyksiä.  Kyllä, olen toivoton kirjanörtti, sillä eräs haaveeni on päästä joskus Kustaviin Volter Kilpi -viikoille. Haluaisin kovasti tutustua myös Pukstaaviin, suomalaisen kirjallisuuden museoon, jossa on usein kiinnostavaa ohjelmaakin.

Ja ja ja…. vaan enpä kerro lisää, vaan pyydän muita kertomaan kirjallisia menovinkkejä ympäri Suomen ja miksei muualtakin. Minne kannattaa mennä ja mihin osallistua tai missä haluaisit käydä? Otan mieluusti vastaan erityisesti pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen ulkopuoliset vinkit, koska niistä en osaa vinkata itse etupäässä vain kotikonnuilla kököttävänä kovin hyvin.

 

 

Kommentit (11)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *