Kirja-arvonta Lilyssä!

 

bosco_kansi_final.jpg

 

Lily ja Teos arpovat kaksi kevään uutuuskirjaa. Kumpaakin kirjaa on jaossa kolme kappaletta. Arvontaan voi osallistua vastaamalla kirjavinkkikysymykseen ja jättämällä nimimerkillisen kommentin tähän postaukseen viimeistään sunnuntaina 13.5.

 

Arvottavat teokset ovat Manuela Boscon Ylitys ja Maria Rocherin Enchanté – Hauska rakastua.

Manuela Boscon teos on omaelämäkerrallinen huippu-urheilijan ja nuoren naisen kasvutarina. Se kertoo myös isän ja tyttären suhteesta, siitä, millaista on olla oman isänsä valmennettava ja miltä tuntuu, kun isä äkillisesti sairastuu ja menehtyy. Lisätietoa ja tekstinäyte Teoksen kirjaesittelystä.

Maria Rocherin Enchanté  – Hauska rakastua on uutta suomalaista chick litiä. Siinä suomalainen Vera muuttaa Pariisiin, koska haluaa tuntea ranskalaisen rakkauden. Mitkä haaveet toteutuvat, mitkä eivät? Lisätietoa ja tekstinäyte Teoksen kirjaesittelystä.

 

enchante_hauska_rakastua.jpg

 

Ja sitten arvontakysymykseen.

Äitienpäiväviikon kunniaksi:  minkä kirjalahjan annat äidille tai vaikka et antaisikaan, mitä kirjaa suosittelet äitienpäivälahjaksi? Vastaukseksi riittää kirjan nimi, mutta toki perustelutkin saa esittää.

Minusta tietokirjoja on kaunokirjallisuutta helpompi antaa lahjaksi. Tämän kevään uutuuksista suosittelen kirjallisuuden ja kulttuurin ystävä -äidille Helena Ruuskan kirjoittamaa elämäkertaa Marja-Liisa Vartio – kuin linnun kirkaisu (Wsoy, 2012). Olen juuri lukemassa tätä teosta ja se on mielenkiintoinen myös ajankuvaajana ja antoisa, vaikkei olisi lukenut Vartiota (itsekin olen lukenut vain yhden romaanin verran). Palaan kirjaan vielä tällä viikolla tarkemmin. Vinkkaan myös aiemmin tänä keväänä koostamiini uutuuskirja– sekä harrastekirjalistoihin.  

 

Kertauksen vuoksi: arvottavana on siis 2 x 3 kirjaa. Jätä osallistuessasi tunnistettava nimimerkki (ja mahd. myös sähköpostiosoite), jotta sinut voidaan tavoittaa voiton osuessa kohdalle. Arvonta-aikaa on tämä viikko, voittajat julkistetaan ma 14.5. tällä palstalla – pyydän voittajia sitten olemaan minuun yhteydessä.

Kullakin osallistujalla on yksi arpa eikä osallistuessa voi esittää toiveita, kumman kirjan haluaisi voittaa.

Onnea matkaan! 

Kommentit (60)
  1. En juurikaan osta kirjoja lahjaksi kirjakaupasta, mutta kirpputoreilta ostan kun sopivasti tulee vastaan ja niinpä äiti sai tänään lahjaksi pinon kirppiskirjoja. Pinossa oli muistaakseni ainakin Mehiläisten salaisuudet, Boynen Tarkoin vartioitu talo ja jokin Himoshoppaaja -sarjan pokkari.

  2. Tänä vuonna ei kirjalahjaa tullut annettua, mutta jos olisin kirjaa lähtenyt lahjaksi äidille ostamaan, niin se olisi voinut olla Satu Salosen Sumutettu sukupolvi, joka kertoo 70- ja 80-lukujen Suomesta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *