Kirjan ja ruusun päivän menovinkkejä?

tumblr_m2twokjdvx1ro1faxo1_500_large.jpg

 

 

Jos netistä löytyisi hyvä kokoomasivu kirjan ja ruusun päivän tapahtumista tai edes muuta kuin kirjaruusu-Facebook-pinssejä ja hehkutusta, että tänään ja vain tänään voi saada käsiinsä Tuomas Kyrön Miniä-kirjan, olisin iloinen. Silloin tämän postauksen tilallakin olisi vinkkejä kirjaruusuvinkkejä ympäri Suomea, mutta koska en ole ko. sivustoa löytänyt ja satunnainen surffailukin tuotti satunnaisia tuloksia, ko. postausta ei ole. 

Sen sijaan kysyn: Miten aiot viettää kirjan ja ruusun päivää ja tapahtuuko sinun paikkakunnallasi tänään jotain kiinnostaa kirjoihin liittyvää? Kerro päivän menovinkki.

Minua kiinnostaa selville saamistani kirjatapahtumista eniten Helsingin keskustan Akateemisen ohjelma. Yritän livahtaa töistä mahdollisimman ajoissa kirjailijahaastattelujen perään. Jos onnistun, raporttia ilmestyy sitten tännekin.

Hyvää kirjan ja ruusun päivää kaikille! 

Ja anteeksi viikon aloittaminen purnauksella, mutta on kai ymmärrettävää, että lukutoukka hermostuu, kun kirja-asioista ei tiedoteta kattavasti. Muistaakseni aiemmin on ollut helpompaa löytää kirjan ja ruusun päivän menovinkkejä.

 

Kuva: We Heart It

Kommentit (6)
  1. Jemina, näinkin noita runoilijoita! Ihan mahtava idea. 😀 Ilmeisesti runot olivat vielä aivan ilmaisiakin. Meinasin mennä runokiskalle, mutta en sitten ehtinyt, kun kuuntelin haastatteluja. Ehkä ihan hyvä, runo olisi voinut päätyä jopa tälle palstalle. 😉

  2. Kallion ilmaisutaitolukion opiskelijat kirjoittavat Helsingin keskustan Akateemisessa runoja tilauksesta. Näyttää runokiska olevan auki viiteen asti, joten vielä ehtii jos  vähän kiirehtii. Ja kannattaa kyllä, se on ehdottoman hupaisaa – tilaaja saa listata runoon haluamiaan sanoja, ja tahtoessaan myös vaikkapa runon tunnelman ja tyylin (laitetaanko tanka vaiko sittenkin nelipolvinen trokee?). Mittatilausruno kustantaa muistaakseni jotakin nimellistä, ja valmista tulee puolessa tunnissa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *