Lilyn toimitus etsii hyviä palstoja

 

Tiedän, ettei tällä palstalla ole ilmestynyt kirja-arviota toviin. Lupaan, että ilmestyy, kunhan a) saan luettua vielä pari sivua eli pääsen loppuun kirjassa, joka saa ajattelemaan, ettei hyvin kirjoitettua kulttuuri-ihmisen elämäkertaa parempaa lukemista olekaan ja b) on vähän enemmän aikaa. Koska huomenna on vapaapäivä, onnistumismahdollisuudet ovat hyvät.

Nyt vinkkaan vain äskettäin kuulemastani hauskasta jutusta: Lilyn toimitus etsii lisää palstoja "Toimitus tykkää" -listalle. Omankin palstan saa ilmiantaa! Lisäksi joku toimituksen tykkäämän palstan pitäjä saa 300 euroa. 

Minä tykkään tietenkin kirjapalstoista, kuten Helmi K:n Sivulauseita- ja Vitamiinin Ja jotain violettia -palstasta. Ja jos et ole vielä käynyt viehättävällä mökki-puutarha-ruoka-kauniskuva-hyvämieli-palstalla Kivistössä, käy. Minä käyn usein, vaikka palsta aiheuttaakin hirmuista mökkikuumetta.

Muita suosikkejani löytyy tuosta sivupalkin listauksesta. Ja omat suosikit kannattaa mennä ilmoittamaan Lilyn toimitukselle. Toimituksen postauksessa on muutenkin lisätietoa suosikkiasiasta.

Kommentit

annemi

Oli pakko tulla kommentoimaan kirjoista kun olen juuri saanut päätökseen yhden pysäyttävimmistä kirjoista mitä olen lukenut!

Oletko törmännyt kirjaan "First They Killed My Father" jonka on kirjoittanut Loung Ung? kirja kertoo kambodzalaisen tytön silmin maan kokemasta sodasta.

Vetää hiljaiseksi ja vaikka tietää, että mitä pidemmälle lukee, sitä pahemmalta tuntuu, kirjaa ei voi päästää käsistään. Se on upeasti kirjoitettu, niin elävä ja koskettava kirja.

Olen parhaillaan ahmimassa loppuun kirjan jatko-osaa :)

Jenni S.

Hei annemi! Olen etäisesti kuullut kirjasta, mutta en kenenkään lukukokemuksesta. Hyvin vaikuttavalta kuulostaa siis! Onneksi kirjan jatko-osalla on ainakin onnelliselta kuulostava nimi, tarina kun kuulostaa muuten hurjalta. Millaista enkkua kirjat ovat, miten helppo- tai vaikealukuisia siis? Mulla on ikuinen allergia vieraskielisiä kirjoja kohtaan... Tuollaiset kauheat mutta todella otteessaan pitävät kirjat ovat kyllä todella pysäyttäviä. (Mulla on kesken myös kirja, joka on pysähtynyt siksi, ettei se pidä ollenkaan otteessa....)

annemi

Kieli kirjassa on hyvää ja helppolukuista, Loung Ung oli kirjaa kirjoittaessaan asunut jo niin monta vuotta Amerikassa että en itse löytänyt moitittavaa kirjan kielestä :)

Kakkososa on huomattavasti positiivisempi, tosin siinäkin on osia jotka saavat tällaisen herkkiksen silmät kostumaan mutta hyvin erilainen kirja kuin ensimmäinen osa :)

 

Vitamiini

Kiitos tykkäyksestä! :)

Jenni S.

Annemi, hyvä kuulla! Pitänee joskus hankkia molemmat kirjat ja lukea yhtenä pakettina. Ehkei sitten jää niin ekan osan kauhistuttavuus päälle, jos lukee toisen heti perään. (Ei sillä, etteikö kirja saisi kauhistuttaa ja vaikuttaa kaikin tavoin.)

Vitamiini, ole hyvä! Luen aina kaikki juttusi, vaikken saan kaikkiin kommentoitua!

Vitamiini

Sama juttu minulla, kommentointi on välillä jotenkin ylivoimaisen vaikeaa, vaikka päivittäin vierailen tällä palstalla. Täytyy ryhdistäytyä! ;)

Kommentoi