Lilyn toimitus etsii hyviä palstoja

tt_1.jpg

 

Tiedän, ettei tällä palstalla ole ilmestynyt kirja-arviota toviin. Lupaan, että ilmestyy, kunhan a) saan luettua vielä pari sivua eli pääsen loppuun kirjassa, joka saa ajattelemaan, ettei hyvin kirjoitettua kulttuuri-ihmisen elämäkertaa parempaa lukemista olekaan ja b) on vähän enemmän aikaa. Koska huomenna on vapaapäivä, onnistumismahdollisuudet ovat hyvät.

Nyt vinkkaan vain äskettäin kuulemastani hauskasta jutusta: Lilyn toimitus etsii lisää palstoja ”Toimitus tykkää” -listalle. Omankin palstan saa ilmiantaa! Lisäksi joku toimituksen tykkäämän palstan pitäjä saa 300 euroa. 

Minä tykkään tietenkin kirjapalstoista, kuten Helmi K:n Sivulauseita– ja Vitamiinin Ja jotain violettia -palstasta. Ja jos et ole vielä käynyt viehättävällä mökki-puutarha-ruoka-kauniskuva-hyvämieli-palstalla Kivistössä, käy. Minä käyn usein, vaikka palsta aiheuttaakin hirmuista mökkikuumetta.

Muita suosikkejani löytyy tuosta sivupalkin listauksesta. Ja omat suosikit kannattaa mennä ilmoittamaan Lilyn toimitukselle. Toimituksen postauksessa on muutenkin lisätietoa suosikkiasiasta.

Kommentit (6)
  1. Sama juttu minulla, kommentointi on välillä jotenkin ylivoimaisen vaikeaa, vaikka päivittäin vierailen tällä palstalla. Täytyy ryhdistäytyä! 😉

  2. Annemi, hyvä kuulla! Pitänee joskus hankkia molemmat kirjat ja lukea yhtenä pakettina. Ehkei sitten jää niin ekan osan kauhistuttavuus päälle, jos lukee toisen heti perään. (Ei sillä, etteikö kirja saisi kauhistuttaa ja vaikuttaa kaikin tavoin.)

    Vitamiini, ole hyvä! Luen aina kaikki juttusi, vaikken saan kaikkiin kommentoitua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *