Minitaloja kirjoista!

mymodernmet.jpg

Kuvakaappaus sivulta My modern metropolis.

Hyvää kirjapäivää! Havahduin tänään, että nyt vietetään World Book Daytä. Hauskaa – vaikka itse vietänkin sitä joka päivä.

Tämän päivän suurimmat kirjaelämykseni eivät kuitenkaan liity lukemiseen, vaan kirjoihin esineinä. Vaikka niitä ei saisikaan tuhota, sydämeni sykähti heti kun näin yhdellä suosikkikirjasaitillani otsikon Adorable Minuature Houses Built of Books. Päädyin jutusta My modern metropolis -sivustolle ihastelemaan Frank Halmansin kirjoista tehtyjä minitaloja. Miten hauskoja, miten mielikuvitusta kutkuttavia! Olen (ties monettako viikkoa, kuukautta, vuotta…) aikeissa karsia kirjahyllyjämme pian kovalla kädellä, ja ties millaisia talon aineksia sieltä löytyykään. Kannattaa ehdottomasti kurkata My modern metropolisin kuvakooste kirjataloista sekä klikata Frank Halmansin kotisivuillekin.

Uusin kirjataidelöytöni muistutti myös kauheasta unohduksesta: en ole ollenkaan muistanut kehua blogissa, että tilasin jo ajat sitten Litographsilta hienoja kirjajulisteita! Julisteet eivät ole vielä kehyksissä, koska en ole vielä alkanut remontoida varastoa, josta tulee työhuone, jonne nuo julisteet pääsevät… Mutta  julisteita on kolme kappaletta, ja ne löytyvät tästä joukosta. Kuka arvaa, mitkä julisteet hankin?

litographs.com_.jpg

 

Ettei lukutoukan koti olisi täynnä pelkkiä kirjoja ja kirjajohdannaisia esineitä, olen sentään luopunut ajatuksesta, että tulevan työhuoneen seinillä olisi kirja-aiheista tapettia. Jos jollakulla on kertoa vinkki muunlaisesta lukutoukan tapetista, saa toki kertoa.

Kommentit (2)
  1. Liisa, melkein: yksi meni väärin! Walden ja The Secret Garden olivat oikeita veikkauksia.:)

  2. Liisa_ Luetut lukemattomat
    7.3.2013, 19:10

    Veikkaan, että julisteesi ovat Walden, The Secret Garden ja Grimm’s Fairy Tales. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *