Osallistu Anna Karenina -arvontaan! Voita kirja & kirjakassi

 

Huomenna perjantaina 11.1. on ainakin minun kovasti odottamani Anna Karenina -elokuvan ensi-ilta. Odotan leffaa siksi, että kirja teki aikoinaan minuun suuren vaikutuksen ja historiaan sijoittuvat, hyvin lavastetut ja puvustetut elokuvat ovat aina kiehtovia. Ja tietenkin kaikki kirjaleffat houkuttelevat lukutoukkaa.

Sain arvottavaksi kolme Anna Karenina -fanipakettia. Paketit sisältävät leffapokkarin eli Tolstoin klassikkoteoksen leffakannella ja Anna Karenina -kassin kirjan kuljettamiseen. 

 

 

 

Arvonta alkaa NYT ja päättyy 16.1. Jätä siis viimeistään 16. päivä keskiviikkona nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi tämän postauksen kommenttikenttään, niin olet mukana kirja + kirjakassi -arvonnassa. Julkistan 17.1. voittajat tällä palstalla + meilaan voittajille. Finnkino lähettää sitten Anna Karenina -paketit voittajille postitse.

Leffaan voi tutustua Finnkinon sivuilla sekä elokuvan omilla sivuilla. YouTubesta löytyy nyt myös elokuvan traileri suomenkielisillä teksteillä: 

&feature=youtu.be

...tai jos ihanat mekot huokailuttavat sinua(kin), niin tuolta elokuvan kotisivuilta löytyi muiden videoiden ohessa kooste Anna Karenina -elokuvan puvustamisesta

 

Arvontaan saa osallistua pelkillä yhteystiedoillakin, mutta olisi myös kiva kuulla, oletteko lukeneet tai aiotteko lukea Anna Kareninan, entä aiotteko mennä katsomaan elokuvan. Kerro siis - ja onnea arvontaan!

Kommentit

lindak (Ei varmistettu)

Knightley ja Law vähän epäilyttävät näyttelijävalintoina. Aika mahtipontista mutta entä verevää?

lmkoskin(a)gmail.com

Bisquits (Ei varmistettu)
Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtavaa! Anna Karenina kiinnostaa kirjanakin, minulla odottelee se tuolla hyllyssä. En tosin tiedä, milloin ehdin lukemaan sen, melkoinen järkäle kuitenkin kyseessä. Elokuva olisi kiva nähdä!

t. Tuulia / Lukutuulia (lukutuulia(a)gmail.com

totsku (Ei varmistettu)

Joskus ammoisina teinivuosina luin kesätyökaverini Anna Kareninaa tauoilla, mutta työt kerkesivät loppua ennen kuin sain kirjan päätökseen. Kirjaa ei ole tullut sen koommin luettua loppuun ja nyt viisitoista vuotta myöhemmin jo luetutkin juonenkäänteet ovat unohtuneet. Lukulistalle toki kyseinen teos on.

intiaani_(at)hotmail.com

hedonya
Onnen neliöt

En ole lukenut mutta elokuvan aion kyllä nähdä. hejovu@hotmail.com

pihi nainen (Ei varmistettu)

Anna Karenina yhä lukematta. Tuntuu että pakko lukea kirja ennen leffan katsomista. Pidän siis peukkuja josko arpaonni suosisi ja saisin pokkarin luettavaksi! :)

pihinainen(at)gmail.com

kultahillokala

Mä olin varaamassa just 20 min sitte leffalippuja huomiselle, ku finnkinon sivut ilmotti, ettei lippuyja oo enää varattavissa:/ Haluan nähdä tuon ja heti! Olisin kyllä halunnut lukea kirjan ennen leffaan menoa, mutta en malta olla katsomatta tuota..kirjalle ei vielä ole löytynyt tarpeeksi rauhallista lukuaikaa, aion pyhittää sille kokonaisia päiviä, hullu mikä hullu:P Ja haluan ihan hulluna myös voittaa tuon kirjan!! linda.rebecka@gmail.com on voitto-osoite:P

annam_
anna k.

Monesti on mielessä ollut kirjan lukeminen, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Josko nyt koittaisi se hetki? anna_-@luukku.com

Sofia T. (Ei varmistettu)

Joskus ala- tai yläasteella ollessani luin teoksen melkein puoleen väliin, mutta sitten se jäi kesken, kyseessä kun on aikamoinen tiiliskivi. Mun lukulistallani Anna Karenina kyllä edelleenkin on, saa nähdä milloin saan aikaiseksi perehtyä siihen kunnolla. Leffakin kiinnostaisi jo mennä katsomaan, mutta todennäköisesti luen kuitenkin kirjan ensin.

tanninen.sofia [at] gmail.com

nansk

Oi, olisi ihana lukea - mutta taidan päätyä katsomaan elokuvan kuitenkin ensin, tapojeni vastaisesti. Mälsää, mutta leffa näyttää niin herkulliselta, etten voi odottaa! Kaikkimullehetinyt? Ehkä joo.

anna_mikkonen@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Osallistun minäkin!

ninuska76@luukku.com

Paula / Luen ja kirjoitan (Ei varmistettu) http://luenjakirjoitan.blogspot.fi

Tottakai mukaan arvontaan! Iki-ihana, kamala Anna Karenina.

luenjakirjoitan (at) gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Osallistun :) Leffan ainakin aion mennä katsomaan.

suszu_91@hotmail.com

Anna Elina (Ei varmistettu)

Olen lukenut Anna Kareninan opiskeluaikoina peräti kaksi kertaa, ensin Venäjän kirjallisuuden klassikkokurssille ja sitten toistamiseen yhtä kulttuurihistorian tehtävää varten, jota varten myös kävin katsomassa paikallisen teatterin Anna Karenina -näytelmän Pidin kirjasta paljon.

mustikkakummun.anna@gmail.com

Anna Karenina on yksi niistä teoksista, jotka mielestäni pitäisi lukea. Ja siltikään en ole sitä saanut aloitettua. Toisaalta hyvä niin, mieluummin katson leffan ensin, koska yleensä kirjan luettuani leffaversio on huono. Koska eihän leffaan mitenkään saa kaikkea mahdutettua, mitä kirjassa on, ja sitten kokonaisuus jää vajaaksi, kun tietää, mitä puuttuu. Mutta miksi, oi miksi, rooliin on valittu Keira? Ja kyllä se Judekin epäilyttää. Mutta ei pidä tuomita, ennenkuin näkee.

munkkis@yahoo.com

Kirjakaupantäti

Minullakin on vielä Anna Karenina lukematta enkä ole muutoinkaan Leo Tolstoin tuotantoon tutustunut.  Elokuvan todennäköisesti hankin sitten dvd:nä.

kirsi.huhtakangas@netikka.fi

tiiti66 (Ei varmistettu)

Olen lukenut kirjan, olen katsonut elokuvasta alkuperäisen version ja aion kyllä varmasti katsoa myös tämän. Jos en ehdi elokuvateatterikierrolle, niin sitten viimeistään vuokraleffana oman kodin rauhassa. Keira Knightley tuntuu hyvälle valinnalle nimirooliin.
teijapistelentoatelisanetpistefi

ekkaramelli

Lukiossa valitsin Anna Kareninan äidinkielen tutkielman aiheeksi. Ennen kirjan lukemista en odottanut suuria tunteita, mutta täytyy myöntää että kirja hurmasi minut. Ehdottomasti edelleen yksi suosikkikirjoistani. Siksi olenkin hieman ristiriitaisin tuntein varannut liput kyseiseen elokuvaan. Toivon, että en ainakaan joudu kovasti pettymään. Toisaalta, mikäli arvostelut ovat oikeassa, jo pelkästään lavastus ja puvustus ovat niin mahtavia, että niiden takia leffa pitää nähdä. 

ekkaramelli@gmail.com

Pirkko
Pirkko

En ole lukenut kirjaa.
Kirja kiehtoo kyllä joten siksi tässä näpyttelenkin kommenttiani :) kirjan toivossa.
Uskon että alokuva tulee katseltua kotona.
Olen niin herkkä ja tunteellinen joten elokuvailta kotosallaon paikallaan.garanbola@gmail.com

Tahiti

Kiinnostaa kovasti, kirjaa en ole vielä lukenut. Kirjamakuni onkin vasta hitaasti kypsynyt x)

tiuzka@jippii.fi

Jeeni (Ei varmistettu)

livinglikeahell@gmail.com

Oon lukenut lukiossa vähän Anna Kareninaa,mutta ei ollut tarpeeksi aikaa lukea tätä tiiliskiveä niin piti palauttaa. Alku oli ainakin mielenkiintoinen.

Linnea (Ei varmistettu) http://pigeonnaire.blogspot.fi

Oi, ihanaa! Minä en ole vielä lukenut Anna Kareninaa mutta kyllä sen mielelläni lukisin ja elokuva näyttää hulppealta. :)

Sähköpostihan on pigeonnaire@gmail.com

Terkuin Linnea joka ei jaksa kirjautua

Pakko myöntää, että olen joskus kauan sitten aloittanut kirjan lukemisen mutta en koskaan saattanut sitä loppuun (syytä en millään muista). Lisäksi olen jonkun minisarjan (ellen nyt aivan väärin muista) katsonut. Leffa tulee varmasti lopulta katsottua mutta ehkä vasta kotisohvalta käsin, käyn niin harvoin teatterissa.

NinaMaria 

ninamariatuulikki@gmail.com

nessi (Ei varmistettu)

Kirja on ollut harkinnassa jo pitkään mutta kiireiden vuoksi en ole ehtinyt pyhittää sille sen vaatimaa aikaa! Leffa tulee varmaankin katsottua, vaikka sen näkeminenennen kirjan lukemista arvelluttaakin.

essi.huhtanen@luukku.com

Nora
Noran world

En ole vielä lukenut, mutta nyt kun näin tuon kanne, niin ehdottomasti haluan lukea ja nähdä elokuvan. Keira Knightley on upea näyttelijä ja hän noissa asuissa, en malta odottaa! Ensin on kuitenkin luettava kirja! :)

nora (@) wippies . com

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Osallistun arvontaan. Kirjan lukemisesta on jo aikaa, mutta Turun kaupunginteatterissa 2011 näkemäni Andrej Zholdakin ohjaus Anna Kareninasta (nimiosassa Krista Kosonen) oli järisyttävintä teatteria pitkään aikaan.

marja.maenpaa@pp2.inet.fi

Elokuvan aion mennä katsomaan ensi tiistain superpäivänä. Kirjaa en ole lukenut, mutta olen nähnyt yhden aikaisemman Anna Karenina -filmatisoinnin, jossa oli pääosassa Greta Garbo.

rismira at gmail.com

annemi

Anna Karenina on yksi suosikkikirjoistani ja olen kahlannut sen läpi parikin kertaa :)

annemi / 52 weeksofdeliciousness AT gmail.com

Maumau (Ei varmistettu)

en ole lukenut, vaikka on kyllä lukulistalla.
leffan aion ehdottomasti mennä katsomaan!

hazelnut-@hotmail.com

Osallistun! :)

aino1503@hotmail.com

Nafisan
Yöpöydän kirjat

Ostin Anna Kareninan joululomalla kierrätyskeskuksesta eurolla. Olen ajatellut teoksen jossain vaiheessa lukeakin, onhan se kuitenkin osa yleissivistystä ja itseään ei kehtaa sanoa kirjallisuuden opiskelijaksi jo ko. teosta ei tunne.

nuusku_m2 (a) hotmail.com

Velma (Ei varmistettu) http://kirjavakukko.blogspot.fi

Mä luin kirjan lukiossa eikä siitä jäänyt kovin hyvää käsitystä. Äitini koitti juuri houkutella seurakseen elokuvaa katsomaan enkä osaa päättää, että pitäiskö suostua vai ei.

punahilkka84@gmail.com

En ole lukenut kirjaa, mutta aion ehdottomasti lukea :)

villasukka(piste)kirjahyllyssa(at)luukku.com

Tiiiiaa (Ei varmistettu)

Anna luettu vuosia sitten. Anna Karenina oli ensimmäisiä lukemiani venäläisiä klassikoita ja se kyllä innoitti jatkamaan samalla saralla. Jos voitan arvonnassa, luen kirjan kyllä heti uudelleen :)

Ehdottomasti leffa on nähtävä myös.

tiia_oikarinen(at)suomi24.fi

Jemina
No Sex and the City

Luin Anna Kareninan varmaan kymmenisen vuotta sitten, reilillä ollessani. Se oli täydellinen tapa huijata itsensä lukemaan vähän uuvuttava kirja - kotona moinen olisi luultavasti tullut jätettyä kesken, mutta yöjunassa sitä kahlasi sitkeästi eteenpäin, ihan vain siksi ettei mukana ollut muuta luettavaa! Ja kyllähän siellä lopussa se kiitoskin seisoi, sillä päädyin tykkäämään kirjasta kovasti.

Leffan aion ehdottomasti mennä katsomaan, vaikka en Knightleystä pidäkään. Ja kirjakin tekisi mieli ottaa uudelleenlukuun, ennen leffan näkemistä. Vaan miten motivoida itsensä luku-urakkaan, kun on kotona junan sijaan? Pitäisiköhän sulkea kaikki muut kirjat varastoon pariksi viikoksi?

Xeve (Ei varmistettu)

Aion mennä katsomaan elokuvan, mutta voihan sen kirjan lukea sen jälkeenkin! :)

xeve@hotmail.fi

Anuikk (Ei varmistettu) http://josvaikkalukisi.blogspot.fi

Löytyy hyllystä versio jostain 1900-luvun alusta eli olisi kiva lukea uudemmasta, ehjemmästä versiosta.

anuikk@gmail.com

Luru - Lurun luvut (Ei varmistettu) http://lurunluvut.blogspot.com

Kirja on lukematta mutta aikeissa... Ja elokuva kiinnostaa kovasti! lurunluvut (at) gmail.com

Projekti -30/2013

Kirjaa en oo lukenu, mutta nyt trailereiden ja KeiraKnightleyn Anna prosessin kattomisen jälkeen alko tuo kirjakin kiinnostaa. 

 

emma(a)leino.org

Vierailija (Ei varmistettu)

En ole vielä lukenut. Toivottavasti voitan ja pääsen lukemaan :P

minuhno at gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Kirjan olen lukenut useampaankin kertaan (gradua varten), mutta siitä on jo aikaa.
minmartoi(a)hotmail.com

lalaura (Ei varmistettu)

Karenina, Knightley, Wright ja ihania pukuja = ei voi mennä pieleen.

la.heikkila@hotmail.com

Tuulailuja

Olen kyllä lukenut venäläisiä klassikoita, mutta tämä on jostain syystä jäänyt väliin. Elokuvana olen nähnyt Greta Garbon tähdittämän version joskus aikojen takaa...

Vierailija (Ei varmistettu)

Luin kauan aikaa sitten. Hieno tarina.

verve_forever@yahoo.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan Ihana!!!..Lukenut olen ja aivan rakastunut..Olisi ihanaa lukea tämä uusi kirja :DDD

linnddaa-sweet@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu) http://pienisammakko.blogspot.com

Oi, en ole vielä lukenut, mutta haluan lukea. Pidän peukkuja, josko onnistaisi nyt :)
Kikka

Vierailija (Ei varmistettu) http://pienisammakko.blogspot.com

Sori, jäi osoitte laittamatta...
Kikka/
http://pienisammakko.blogspot.com

terveenä

Olen lukenut kirjan vuosia, vuosia sitten ja nähnyt elokuvankin pariin kertaan. Tätäuutta kuvaa olen odotellut ja menen heti katsomaan kun vain on tilaisuus.

Veden alla

En ole vielä lukenut kirjaa, mutta uskon että saan siihen kipinän nähtyäni leffan. Olisin halunnut nähdä elokuvan jo tänään, mutta kavereilla oli muuta menoa. Eiköhän sen ehdi nähdä kuitenkin. :) Kirja+leffa on todellakin täydellinen yhdistelmä! <3

strutsi_88@luukku.com

Pages

Kommentoi