Osallistu Anna Karenina -arvontaan! Voita kirja & kirjakassi

anna_karenina_juliste.jpg

 

Huomenna perjantaina 11.1. on ainakin minun kovasti odottamani Anna Karenina -elokuvan ensi-ilta. Odotan leffaa siksi, että kirja teki aikoinaan minuun suuren vaikutuksen ja historiaan sijoittuvat, hyvin lavastetut ja puvustetut elokuvat ovat aina kiehtovia. Ja tietenkin kaikki kirjaleffat houkuttelevat lukutoukkaa.

Sain arvottavaksi kolme Anna Karenina -fanipakettia. Paketit sisältävät leffapokkarin eli Tolstoin klassikkoteoksen leffakannella ja Anna Karenina -kassin kirjan kuljettamiseen. 

 

leo_tolstoi_anna_karenina_3d-kuva.jpg

 

ak_kassi.jpg

 

Arvonta alkaa NYT ja päättyy 16.1. Jätä siis viimeistään 16. päivä keskiviikkona nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi tämän postauksen kommenttikenttään, niin olet mukana kirja + kirjakassi -arvonnassa. Julkistan 17.1. voittajat tällä palstalla + meilaan voittajille. Finnkino lähettää sitten Anna Karenina -paketit voittajille postitse.

Leffaan voi tutustua Finnkinon sivuilla sekä elokuvan omilla sivuilla. YouTubesta löytyy nyt myös elokuvan traileri suomenkielisillä teksteillä: 

…tai jos ihanat mekot huokailuttavat sinua(kin), niin tuolta elokuvan kotisivuilta löytyi muiden videoiden ohessa kooste Anna Karenina -elokuvan puvustamisesta

 

Arvontaan saa osallistua pelkillä yhteystiedoillakin, mutta olisi myös kiva kuulla, oletteko lukeneet tai aiotteko lukea Anna Kareninan, entä aiotteko mennä katsomaan elokuvan. Kerro siis – ja onnea arvontaan!

Kommentit (112)
  1. Olen odottanut jo 3 viikkoa siitä kun tämän kirjan olen varannut..eikä jaksa odottaa kauempaa. :((.leffan nähnyt..yksi parhaimpia..oli .aivan ihana.:DDD
    kumpa sais tämän kirjan omaksi:DD

  2. Kiitos osallistujille, teitä oli ihanan paljon ja olitte ihanan kiinnostuneita sekä kirjasta että laffasta. Voittajat on nyt arvottu ja voittotietomeilit lähetetty.:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *