Osallistu Les Misérables -arvontaan! Voita leffapokkari ja -soundtrack

lesmiserables_promojuliste.jpg

Kuvat ja muu elokuvamateriaali:  ©2012 Universal Pictures

Nyt ei ole ollenkaan kurjaa! Sain arvottavaksi kaksi kappaletta 22.2.2013 Suomen ensi-iltaansa tulevan Les Misérables -elokuvan fanipakettia. Paketissa on Victor Hugon Kurjat-kirja, johon Les Misérables siis perustuu, leffapokkarina sekä elokuvan soundtrack.

victor_hugo_kurjat_3d-kuva.jpg

les_miserables_soundtrack_cover.jpg

 

Osallistu arvontaan jättämällä nimimerkillinen ja sähköpostiosoitteellinen kommentti tämän postauksen kommenttikenttään viimeistään 21.2.2013. Arvon voittajat kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken ja ilmoitan voitosta seuraavana päivänä.

Kuten viime kuussa olleen Anna Karenina -arvonnankin kohdalla, fanipaketin tavoitteluun voi osallistua pelkillä yhteystiedoilla. Olisi kuitenkin hauska kuulla myös Kurjat-kokemuksista: onko niitä tai aiotko hankkia niitä?

Minä olen lukenut Kurjat ainakin kerran, nähnyt vanhemman elokuvan pari kertaa sekä kerran kokenut Les Misérables -musikaalinkin, ulkomailla. Olen siis fani, itse asiassa Kurjat on suosikkiklassikkojani: se on kiehtova ja koskettava. Sekä luku- että katsomiskerroista on paljon aikaa, mutta aion tänä keväänä kurjistella kaikin tavoin. 

Tässä vielä leffan traileri,

http://youtu.be/wSv-oUiF8bU

ja lisätietoa sekä lisää kuvamateriaalia löytyy osoitteesta http://www.lesmiserables.fi/.

 

 

Onnea arvontaan. Arvonta-aika alkaa n-y-t!

 

 

Kommentit (62)
  1. Joskus olen osan kirjaa lukenut,en silloin jaksanut kokonaan,josko nyt menisi.
    tvoitto@gmail.com

  2. En ollut ennnen kuullutkaan tästä kirjasta ja nyt siitä on jo tulossa elokuva. Kerkeäisinpä lukea sen ennen elokuvan katsomista. Tv:ssä tuli jonkinlainen esittely tästä elokuvasta ja halu nähdä elokuva kasvoi hirmusti. 🙂

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *