Saitko kirjan joululahjaksi? (Minä sain! Monta!)

joulunkirjat1.jpg

 

Ei joulua ilman kirjapinoja! Ohessa (lähes kaikki) minun ja mieheni muilta ja osin itseltämmekin saamat kirjat: joululahjat olivat pääosin kirjallisessa muodossa.

Saatiin siis Richard Dawkinsin The Great Show On EarthEsko Valtaojan Kaiken käsikirja, Will Wilesin Puulattian kunnossapito, Rubionin ja Waterstonin toimittama The Complete Journals of L. M. Montgomery The PEI Years, 1889-1900, Kaari Utrio SunnevaMarjukka Vainion maailman kaunein valokuvateos Maan valoa sekä kaiken huipentumana – hmmm, ainakin toiselle meistä – Suuri moottoripyöräkirja.

Olen nyt viettänyt kaiken liikenevän ajan Sunnevan seurassa, ja olen ihastunut. Suuri ilonaihe on myös sukulaisten yhteinen joululahja minulle:

 

joulunkirjat2.jpg

 

Kunhan ensimmäinen lehti ilmestyy postilaatikkoon, saatte varmasti kuulla vaikutelmia.

Mutta – nyt takaisin Sunnevan ääreen.

 

Saitko tai annoitko kirjalahjoja? Kerro, mikä kirja kirja ilahdutti tänä jouluna!

 

Kommentit (22)
  1. Jori, ko. kirja tuli itse asiassa yllätyksenä miehelleni, mutta hänelle varmaan vähemmän yllätyksenä minä olen jo selaillut sitä hieman. Vaikuttaa sujuvalukuiselta ja kiinnostavalta, eli palailen kirjaan joskus alkuvuoden aikana. Miltä Geenin itsekkyys sinusta vaikuttaa?

     

     

  2. Minä aloin juuri lukea Dawkinsin Geenin itsekkyyttä Enqvistin kirjojen innoittamana. Saitko tuon Dawkinsin toivottuna vai ihan yllärinä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *