Uutta Byattia ja mahtava juttusarja verkossa!

a.s.byatt_guardian.jpg

Kuvakaappaus Guardianin sivuilta.

Tekisi mieli hihkua ääneen!  Bongasin juuri Guardianin sivuilta tiedon  A. S. Byattin Sea Storysta, meriaiheisesta novellista. Eikä siinä kaikki: iloittuani ensin vain tiedosta, että ihailemani Byatt on kirjoittanut minulle läheisestä ja tärkeästä aiheesta merestä, huomasin, että tuon tarinan voi lukea kokonaisuudessaan Guardianin sivulta, täältä.

Seuraavaksi havaitsin, että kertomus on osa vesiaiheisten tarinoiden sarjaa, ja vielä on ilmestymättä mm. Neil Gaimanin kirjoitus. Lisätietoa kertomussarjasta saa täältä. Guardian on aiemmin julkaissut tunnettujen kirjailijoiden novelleja öljystä, tällä kertaa aiheena ovat Water Stories. Juttusarjoilla halutaan kiinnittää huomiota tärkeisiin aiheisiin.

Oi voi. Olen ihastunut tietoon, että voin viettää illan Byattin parissa ja muutenkin Guardianin kirjasivustolla surffaillen. Melkeinpä vielä ihastuneempi olen kuitenkin tuohon juttusarjaideaan. Se on erinomainen. Hesari, seuraa perässä! Nyt kun puhutaan kulttuurijournalismin ja ylipäätään median kulttuurisisällön vähenemisestä ja siitäkin, että kaikki mediasisältö höttöistyy, tässä on erinomainen tapa yhdistää hyvä sisältö ja tärkeä aihe. 

Tästä kaikesta intouneena ja inspiroituneena kysyn: millaista kirjallisuussisältöä haluaisit mediaan perinteisten kirja-arvioiden ja kirjailijahaastattelujen lisäksi?

 

(Ennen kuin kukaan ehtii vastata, totean itse, että arviot ja haastattelut ovat mielestäni erittäin tarpeellista ja kiinnostavaa sisältöä ja että en hae kysymyksellä vastaukseksi myöskään ”kirjablogeja”, vaan olen kiinnostunut kirjallisuussisällön teemoista ja tyyleistä aivan yleisellä tasolla.)

Kommentit (2)
  1. Jemina, joo, luulen että voisin selvitä aika kauan vain G:n kirjasivustoja lukemalla. Nyt olen saanut kaksi kertaa myös NY Rewiev of Booksin postilaatikkoon (sain vuoden tilauksen joululahjaksi) ja siinäkin piisaa lukemista jo mainoksissa: katson ja ihmettelen, mitä maailmalla julkaistaankaan. Flaworwiren kirjasivuilla on hieman kevyempiä mutta kivoja kirjajuttuja sielläkin.

  2. Byattilta en ole lukenut vielä mitään, mutta tämä tarina kuulostaa ehdottoman kiinnostavalta. Ja The Guardianin kirjaosiot ovat tosiaan ihan omaa luokkaansa – minulla vierähtääkin usein tunteja sekä yleisten kirjajuttujen että erityisesti kirja-aiheisen blogin parissa. Hesari saisi tosiaan ottaa moisesta mallia!

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *