ARVONTA: Kotimainen pipo! + Noora. Ja minä. Ja tosi kivoja talviasusteita!

IMG_2943-2.jpg

IMG_2980-2.jpg

IMG_2984-2.jpg

IMG_2989.jpg

IMG_3038.jpg

IMG_3063.jpg

IMG_2896.jpg

IMG_2897.jpg

IMG_2899.jpg

IMG_2914-2.jpg

// Kaupallinen yhteistyö: Kivat // 

Mun ekat muistot Kivatista on alle kouluikäisenä. Tai en ole varma, onko ne muistoja, vai vanhojen valokuvien katselun jälkeen syntyneitä ”muistoja”, mutta jotenkin mulla on hämäränä mielikuvana sellaiset raidalliset, leuan alta sidottavat pipot, joita meidän perheessä oli tietysti kolme. Jokaisella tytöllä omassa ulkotaminekorissaan odottamassa.(Paitsi mun pipo oli aina hukassa, mutta se on sitten jo toinen juttu.)

Kun muutin Tampereelle ja tutustuin Kivatiin taas uudelleen, olin ällikällä lyöty. Ensin siitä, että kyseine brändi oli edelleen elossa ja voimissaan. Toisekseen siksi, että Kivat-tuotteet tehdään edelleen Suomessa. Ja kolmanneksi siksi, että Kivatit on KIVOJA! Tuli ihan fiilis, miksi en ollut tätä merkkiä aikaisemmin bongannut. Olisi pelastanut monet taapero-F:n hattuongelmat. 

Mä olen kirjoitellut tänne blogiin jo Kivatista täällä ja täällä, ja nyt ajattelin esitellä Kivatin aikuistentuotteet. Tiesittekö nimittäin, että Kivat tekee pipoja, hanskoja ja kaulatuubeja myös aikuisille? Minä en nimittäin tiennyt ennen viime talvea.

Mun oma suosikki Kivatilta on mulesing-vapaa, 100% merinovillasta valmistettu pilkkupipo. Muistatte ehkä, että mulla oli viime vuonna kyseinen pipo harmaana. Nyt rinnalle pääse myös oliivinvihreä samanlainen.Parasta on pipon muoto (näyttää tosi hyvälle päässä), sekä se, että pipossa on pehmoinen vuori. Ei siis kutise yhtään mistään. Erityistä Kivatin pipoissa on mun mielestä niiden keveys. Tykkään toki monenlaisista hatuista, mutta Kivat on sellainen, jonka iskee päähän, kun koko pipon olemassaoloa ei halua huomata. 

Pilkkupipon tyylisten pipojen – joita pidän ns. kaupunkipipoina – lisäksi tykkään noista kuvan yksivärisistä, todella ohuista silkkivillapipoista. Niissä on 67% merinovillaa, 30% silkkiä ja 3% elastania. Mun jokapäiväiseen pipomakuun kyseiset pipot on vähän liian pieniä, mutta esimerkiksi ulkoillessa noi pipot on täyttä timanttia! Silloin, kun pää vähän hikoaa ja kun yllä ei saa olla liian raskaita vaatteita tai asusteita. Esimerkiksi siis kävelylenkillä, metsäretkellä tai jopa pienellä hölkällä, vaikkei kyse olekaan varsinaisesta teknisestä piposta. 

Mun kolmas aikuistuotelemppari on Kivatin lapaset, joiden tuplaneulos pitää sormet lämpiminä. Kaiken lisäksi ne mätsäävät ihanasti tuohon pilkkupipoon. 

Muita Kivatin aikuistuotteita – peräti kolmen verkkokauppasivun verran – löytyy täältä.

kivat_pesuaine2.jpg

Lopuksi on tuotava esille tämmöinen ekstra-asia, vaikkei olekaan mikään asuste. Mä olen aika tarkka pyykinpesusta, ja siksi musta onkin ilo, että Kivatin valikoimasta löytyy nyt merkin ikiomaa villan- ja silkinpesusainetta. Tämä Suomessa valmistettu, 100% kierrätettävässä pakkauksessa oleva pesuaine sopii niin silkin ja villan käsinpesuun kuin konepesuunkin (oikealla ohjelmalla tietty). Pesuaine ei sisällä myöskään väriaineita, se on biologisesti hajoava, eikä sitä ole testattu eläimillä. Ja tokihan aine sopii kaiken villan ja silkin pesuun, ei vaan Kivat-tuotteiden. 

Sellaisia ihania juttuja täältä Tampereelta! Ja koska nyt jos koskaan on pipokausi, isketään arvonta pystyyn. 

Kommentoi tähän alle, mikä tämän postauksen pipoista on eniten mieleesi. Voittaja saa valita minkä tahansa omavalintaisen pipon koko Kivatin valikoimasta. Arvon pipon tämän viikon perjantaina, 16.11.2018, klo 06.00.

-Karoliina-

Kuvat: Krista Puskala 

Kommentit (166)
  1. Hei, kuka voitti pipon? Unohditko arpoa?

  2. Tummanharmaa silkkivillainen pipo <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *