Elisa viihteessä on paljon kotimaisia sarjoja ja hyviä leffoja (tarjous!)

*Postauksessa mainoslinkkejä: Elisa viihde

Sadepäivien koti-iltoihin parasta on hyvät sarjat ja leffat!

Jos etsit suoratoistopalvelua, jossa olisi hyviä kotimaisiakin sarjoja ja kansainvälisiä ja kotimaisia leffoja, haluan suositella elisa viihde -palvelua.

*Elisa viihde on kotimainen sovellus, johon voit tallentaa haluaamiisi kansioihin kaikki tv-ohjelmat jotka haluat ja katsoa ne silloin kun sinulle sopii.

 Elisa viihteen pakettiin kuuluu myös suoratoitopalvelu Elisa Aitio, jossa on paljon sarjoja ja leffoja, joita voi katsoa ilman lisämaksua. Lisämaksusta voit myös vuokrata leffoja ja katsoa Sporttia.

Meidän perheessä elisa viihde on ollut käytösäs jo vuosia. Tässä postauksessa kerron meidän lemppari leffoista ja annan sarajasuosituksia elisa aition tarjonnasta. Lisäksi kerron, miten elisa viihde ja aitio toimii ja mikä siinä on muita suoratoistopalveluita parempaa.

*Tästä linkistä pääset tutustumaan ja tilaamaan elisa viihde ja aitio paketin kahdeksi kuukaudeksi puoleen hintaan 4,95e. Tilauksen voi perua tietysti koska tahansa. Tuo kaksi kuukauttakin on tähän väliin jo ihan kiva!;)

Meidän perheessä elisa viihde on ollut käytössä jo vuosia, joten tässä postauksessa kerron meidänlemppari leffoista ja annan sarjasuosituksia elisa aition tarjonnasta. Lisäksi kerron, miten elisa viihde ja aitio toimii ja mikä siinä on muita suoratoistopalveluita parempaa.

Leffoja ja sarjasuosituksia elisa viihde ja aitio sovelluksesta

Näitä sarjoja suosittelen

 1. Kimmo. Superhauska kotimainen sketsisarja, joka ahmittiin poikaystäväni kanssa vedet silmissä kikattaen! Kimmosta on kaksi tuotantokautta.
 2. Good Doctor Hellyttävä ja koukuttava sarja nuoresta autistisesta, fiksusta lääkäristä.
 3. Downshiftaajat. Kotimainen hauska sarja pariskunnasta, joka vaihtaa luxuselämänsä arkeen lähiössä.
 4. Suomalainen klassikko: Kyllä isä osaa ja
 5. espanjalainen Serranon perhe
 6. Nämä haluaisin katsoa seuraavaksi: Ivalo ja Kaikki synnit

… Sekä kaikki ne tositv-sarjatja tv-sarjat ja elokuvat, jotka voi tallentaa itse omiin kansioihia 🙂

elisa viihde tarjous
Äitin kanssa käytiin kirsikkapuistossa, vaikka oli aika kylmää 🙂

Hyviä kuukausimaksuun sisältyviä elokuvia

 1. Tuntematon mestari. Todella kaunis suomalainen Klaus Härön elokuva, johon ihastuimme äitini kanssa elokuvateatterissa, ja haluamme nähdä yhä uudestaan!
 2. Ranskalaista häähumua. Ihana kunnon romannttinen komedia, jolla on kuitenkin tärkeä sanoma ja rohkea viesti eri kulttuurien kohtaamisesta ja erilaisuuden hyväksymisestä!
 3. Iloisia aikoja mielensäpahoittaja. Hauska Tuomas Kyrön kotimainen elokuva. Meidän perheestä tämä oli vielä ensimmäistä osaa parempi.
 4. Tuntematon sotilas -uusi elokuva. Jos et ole vielä nähnyt, olsiiko nyt aika?
 5. Tyttö nimeltä Varpu. Koskettava kotimainen elokuva äitinsä (Paula Vesala)kanssa asuvasta 12-vuotiaasta tytöstä, joka haluaa löytää isänsä.
 6. Twighlight. Menestyskirjojen pohjalta tety hieno ja koukuttava fantasiaelokuva.
 7. Anneli ja Onneli ja Risto Räppääjä -elokuvat. Koko perheelle sopivat ihanat kotimaiset lasten kirjojen pohjalta tehdyt elokuvat.

Miten elisa viihde toimii?

Mikä elisaviihteessä on hyvää ja mitä se maksaa

Käyttäminen on helppoa ja Elisa viihde toimii hyvin

*Elisa viihteen edulliseen (4,95e kaksi ensimmäistä kuukautta, sitten 9,90e) pakettiin siis elisa viihde -palvelu, johon voit tallentaa halauamasi sarjat, elokuvat ja ohjelmat tv:stä omiin kansioihisi ja katsoa ne silloin, kun sinulle sopii. Sekä aitio, jossa on tarjolla ilman lisämaksua kokonaisia kausia kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja, lastenohjelmia ja paljon elokuvia. Lisäksi elisalla on oma vuokraamo, josta voi halutessaan vuokrata muutaman euron hintaan uusimpiakin leffoja tai katsoa Sporttia. Elisa viihteen tilaajat saavat myös halutessaan elisan laajakaista etuhintaan. Käyttö on todella helppoa ja toimivaa.

Elisa viihde -sovelluksella näet koko ohjelmaoppaan, ja voit tallentaa vaikka puhelimella yhdellä napin painalluksella haluamasi elokuvat ja sarjat missä ja milloin vain myös puhelimella. Sovellus tunnistaa automaattisesti, milloin ohjelma alkaa ja päättyy, joten ajastamista ei tarvita.

Jos sinulla on jokin sarja, josta haluat tallentaa jokaisen jakson, voit laittaa sen suoraan jatkuvaan tallennukseen. Voit myös luoda helposti omia kansioita esimerkiksi eri sarjoille tai perheenjäsenille, josta kaikki sarjan jaksot löytyvät yhdestä paikasta.

Oman elisaviihde kirjastosi tyhjentäminen käy yhtä helposti kuin tallentaminen, mutta tallennustilaa on runsaasti. Voit siis huoletta säilyttää lempparileffasi pidempäänkin, ja katsoa ne myös uudestaan.

hyviä sarjoja
tämä kuva on pixbaystä

Eniten kotimaisia sarjoja ja hyvä leffatarjonta

Muihin sovelluksiin verrattuna elisa viihteessä on paljon myös kotimaisia sarjoja ja elokuvia. Elisaviihde tuottaa myös omaa sisältöä, kuten viihdyttävä suosittelemani Kimmo-sarja. Yleensä esimerkiksi Netflixin, Hbon ym leffatarjonta ei ole yltänyt sarjojen tasolle, mutta elisa viihteestä olemme löytäneet jo monta hyvää elokuvaa katsottavaksi. Kaikki aition elokuvat kuuluvat kuukausimaksuun. Ja samassa sovelluksessa kohdassa ”vuokraamo” on uusimpiakin leffoja lähes loputtomasti vuokrattavaksi alkaen 3euroa.

*Elisa viihde ja aitio puoleen hintaan

*TÄSTÄ LINKISTÄ saat nyt Elisaviihde paketin, johon kuuluu elisa viihde ja aitio nyt hintaan 4,95e. Halutessasi jatkaa tilausta kahden kuukauden jälkeen, paketti maksaa 9,90e kuukaudessa. Voit lukea tarkemmin elisa viihteestä,mitä pakettiin kuuluu, ja tutustua sen sarja- ja elokuvatarjontaan.

Tilauksen voit tietysti lopettaa koska vaan, kun en et enää löydä sinua kiinnostavaa katsottavaa. Elisa viihteeseen päivittyy kyllä niin mukavalla tahdilla sisältöä koko perheelle, että uskon sinunkin löytävän katsottavaa pitkäksi aikaa. Lisäksi jo pelkästään kätevä tallennus, jolloin sinulla on omissa kansioissasi katsottavissa koko tv:n tarjonnasta lempparisarjasi ja parhaat leffat, on tosi hyvä.

suosittele sarjoja
Äitienpäiväkahveilla

Täällä Helsingissä sataa vettä taas kunnolla. Ajateltiin poikaystävän kanssa viettää ilta sohvalla, herkutella vähän ja  valita leffoista ehkä jokin kiva romanttinen komedia.

Nautitaan sadepäivistäkin kotona!

Rakkaudella,

Ida

koti leffat-ja-sarjat ystavat-ja-perhe suosittelen
Kommentit (2)
 1. Fanny Matilda
  19.5.2020, 20:18

  Täytyykin kattoa toi Tuntematon mestari! Kiitos vinkistä. Ihanaa ja toivottavasti aurinkoisempaa loppuviikkoa🧡

  1. Anteeksi, luulin tähän jo vastanneeni! Mutta Tuntematon mestari on ihana <3 Ja uskon, että pitäisit myös!:)
   Kiitos vielä kun kommentoit!:) Aurinkoa tähänkin viikonloppuun!<3
   Ida

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *