Hyvä kirpputori netissä ja kokemuksiani sen käytöstä

Ostatteko te vaatteita kierrätettynä tai tykkäättekö tehdä löytöjä kirpputoreilta kuten minä? Onko vähänkäytetty -nettikirpputori (klik) teille jo tuttu? Tässä postauksessa kerron,mitä nettikirpputoria minä käytän ja miten minusta tuli kirppistelijä.

En tee kirpputorin kanssa omaa asiakkuuttani kummempaa yhteistyötä. Jos haluat nähdä, mtä vaattteita minä olen yhdessä äitini kanssa pistänyt myyntiin kevätsiivouksen alta, löydät ne laittamalla hakukenttään myyjänumeroni 52978. Tämän postauksen kuvissa taas näet minun tämän kevään kirpputorilöytöni; Kuvissa näkyvät Tommy Highfigerin trenssi, Espritin puuvillainen paita ja kukallinen kesämekko ovat kaikki kirppikseltä.

Miksi ostan vaatteeni kirpputorilta?

Olen tykännyt aina kierrellä kirppiksillä. Äitini opetti minut siihen lapsena, ja aika pienestä pitäen myimme siskoni kanssa vanhoja lelujamme joka kesä Hietsun kirppiksellä. Myöhemmin kirpputoreilla kiertelystä tuli muutaman ystäväni ja minun yhteinen harrastus.

Itselle tarpeettomien vaatteiden kierrättäminen sopii arvoihini, turha kuluttaminen ei. Mietin ostokseni tarkasti eikä minun tarvitse saada kaikkea uutena. On parempi, jos hyödynnän jo valmistetun vaatteen, jos sellaisen löydän kierrätettynä. Mieluummin lahjoitan tai myyn itselleni tarpeettomaksi käyneet vaatteet jonkun toisen käyttöön, kuin heitän ne pois.

Vaatteiden ostamisella ja myymisellä kirpputorilla säästää myös paljon rahaa. Maksoin vaaleanpunaisesta trenssistäni alle 30e ja paidasta ja mekosta yhteensä alle kympin.

Joskus kirpputoreilta löytää jotakin sellaista aitoa, jota ei kaupasta saa.  Esimerkiksi nyt on hyvä aika tutkailla uudestaan muotiin tulleita aitoja ysärivaatteita kirpputoreilta.

Miten vähän käytetty nettikirpputori toimii?

Ostajalle

Nettikirpputori toimii ostajalle kuin mikä tahansa luotettava ja hyvin toimiva nettivaatekauppa, ainoastaan tuotteet ovat kierrätettyjä ja niillä on alhaisammat hinnat.Voit selata tuotteita aiheittain, esimerkiksi naisten mekkoja tai lastenvaatteita, klikata haluamasi tuotteet ostoskoriin, ja maksaa ne nettipankissa, mobilepayllä tai laskulla.

Voit ostaa vähänkäytetty -tuotteita nettikirpputorilta useammalta myyjältä. Jokaisesta tuotteesta on myyjän laittama kuva, kuvaus ja kuntoluokitus. Muihin kirpputoreihin etuna on paitsi helppous, myös se, että kaikilla vaatteilla on ilmainen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Halutessasi mennä selaamaan vähänkäytetty kirpputorin ostettavia vaatteita voit klikata tästä vähänkäytetty -nettikirpputori ja selata tuotteita kategorioittain tai katsoa minulla myynnissä olevia vaatteita syöttämällä hakukenttään numeronn 52978.

Vaatteiden myyminen

Jos haluat myydä vanhoja vaatteitasi, asusteitasi tai muuta nettikirpputorilla, sinun tulee luoda vähänkäytetty kirpputorille tunnukset, kuvata vaatteet yksitellen, täyttää vaatteita lomakkeet ja hinnoitella ne. Tämän jälkeen lähetät tuotteiden kuvat ja kuvaukset hyväksyttäväksi, pakkaat vaatteet pahvilaatikkoon ja lähetät ne sähköpostiin saamallasi koodilla vähänkäytettykirpputorille.

Vaatteiden myyntihinta laskee automaattisesti, jos ne eivät mene kaupaksi ekojen viikkojen aikana, mutta kaiken kaikkiaan vaatteet ovat myynnissä useamman kuukauden, jonka jälkeen voit lunastaa ne takaisin tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Myyntituotoista vähennetään 6,90e postituskulut, ja loput myyntituotot voit siirtää omalle pankkitilillesi tai käyttää kirpputorilla.

Minusta vähänkäytetty nettikirpputori on aina toiminut täysin moitteettomasti, tosin tuotteiden myyntiinlaittaminen on vaatinut jonkin verran etukäteistyötä.Lähetin vähänkäytetty nettikirpputorille taas viime viikolla paketillisen minulle tarpeettomaksi käyneitä vaatteita (myyjänumero 52978). Vaikka kirpputoreilla kiertely on kivaa, on ostaminen ja myyminen netin kautta vielä paljon vaivattomampaa.

Jos sinulla on jotain kysyttävää vähänkäytetty nettkirpputorista, laita kommentteihin, niin vastaan mielelläni.

Lisätietoa saat suoraan myös vähänkäytetty-kirpputorin nettisivuilta tästä. Minulla myynnissä olevat tuotteet löydät laittamalla hakukenttään numeron 52978

Lopuksi vinkki: kun rekisteröidyt palveluun, voit tienata itsellesi ostorahaa vähänkäytetty-kirpputorille kutsumalla omia kavereitasi kutsulinkilläsi palveluun vaikkapa facebookin kautta.

Mitä kirpputoria sinä suosittelet?

Rakkaudella,

Ida

Kommentit (2)
 1. Life with Satu
  5.6.2019, 14:29

  Mun oma suosikki on Zadaa. En jotenkin saa Vähän käytettyyn koskaan myyntiin niitä, Zadaa on myyjälle omaan makuun helpompi homma. Sieltä olen myös löytänyt eniten.

  Teen itsekin aika tiukaan verkossa kirppariostoksia, joten sovelluksiin sinällään on tullut tutustuttua samoin kuin verkkoversioihin muutenkin. Itse haen ihan arkivaatteita, kestävyys edellä vaatteissa mennään niin kirpparilla saa vähän hullaantuakin. Vaikka nyt on kyllä joutunut ostamaan urakalla, housuja saa huonosti kirpparilta.

  Ihanaa kesäkuun alkua!
  <3 Satu
  https://xlelamaa.blogspot.com/

  1. Kiitos Satu ja kiva kun kommentoit!:)

   Kyllähän se on totta, että vähän käytettyyn vaatteiden laittaminen myyntiin vaatii jonkin verran työtä, kun jokainen vaate pitää erikseen kuvata ja täyttää tiedot. Toisaalta ajattelen, että sitten ostaja saa niistä mahdollisimman hyvän kuvan 🙂 Ja kun tuotteet on lähetetty myyntiin, niin on myös kiva, että niille ei tarvitse tehdä mitään enää mitään. Vaatteet ovat siellä myynnissä lähes puolivuotta ennen kuin lähtevät hyväntekeväisyyteen (jos ei halua niitä takaisin). Eli etukäteistyön jälkeen vaatteiden myyminen sujuu itsekseen eli palvelun ylläpitäjien kautta!:)

   Kiitos tuosta Zada-vinkistä, täytyypä tutustua siihenkin!:) Kiva, että olet tehnyt kirppislöytöjä.
   Ihania kesäpäiviä ja aurinkoa sinullekin Satu!
   Ida

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *