Parhaita tarinoita luureihin -kokeile kuukausi ilmaiseksi

Olemme poikaystäväni kanssa tykästyneet molemmat äänikirjoihin. Nautin myös perinteisten kirjojen lukemisesta, mutta äänikirjat ovat liikkuvalle tai kiireiselle helpompi vaihtoehto, koska ne kulkevat aina puhelimessa mukana. Ystäviltäni olen kuullut, että äänikirjat rentouttavat myös ihanasti nukkumaan mentäessä. Meillä on ollut käytössä useita sovelluksia, kuukausihinnaltaan löytämistämme  vaihtoehdoista edullisin on suomalainen Elisa Kirja.Linkkiä klikkaamalla pääset kokeilemaan elisa kirjoja kuukaudeksi ilmaiseksi. Postauksessa kerron lisää ääni- ja e-kirjoista ja miten elisa kirjat toimivat.

Miksi valita äänikirjat?

Äänikirjoja kuunnellessa voi samalla puuhailla myös muuta. Kuuntelen äänikirjoja mieluiten siivotessa kotiani tai tiskatessani, aamupalaa syödessä ja muissa aamupuuhissani, käsitöitä tehdessäni, kävelylenkeillä tuolla ihanassa auringonpaisteessa, ja bussi- tai junamatkoilla. Ääni ja E-kirjat ovat myös paitsi edullisempi myös ekologisempi ja kodin tilaasäästävämpi vaihtoehto. Elisa kirjojen kuukausitilauksessa yhdelle kirjalle jää hintaa alle 4euroa, mikä on kirjakauppojen hintoja paljon edullisempi.

Mitä se maksaa?

Elisa Kirjojen kuukausimaksu on 7,90e. Ensmmäinen kuukaus tosin on nyt ilmainen. Kuukausimaksuun saat valita kaksi ääni- tai e-kirjaa. Joka kuukausi ansaitset kaksi krediittiä, joilla voit lunastaa siis kaksi ilmaista kirjaa, tai halutessasi säästää krediittejä kunnes sinulla on enemmän aikaa kuunnella kirjoja. Yhden äänikirjan pituus on usein kymmenestä useampiin tunteihin, eli usein kuukausihintaan kuuluva pari kirjaa on monelle aivan riittävä määrä kuukaudessa. Halutessaan Elisa-kirjoissa voi muutamalla eurolla toki myös ostaa lisää kirjoja kuunneltavaksi laajennetusta valikoimasta. Vertailun vuoksi muut kilpailevat, eivät suomalaiset, äänikirjapalvelut ovat tyypillisesti 14,90-16,90e.

Miten Elisa-kirjat toimii?

Elisa-kirja toimii siten, että rekisteröidyt kuukausitilaajaksi. Voit tehdä sen helposti tästä linkistä. Sitten voit ladata Elisa Kirjat sovelluksen/appin puhelimeesi/tablettiisi tai käyttää tunnuksiasi kannettavallasi. Sitten voit vain valita kirjasi, joita ensimmäiseksi haluat alkaa kuuntelemaan! Kirjoihin voit tutustua valintaa helpottamaan ilmaisten näytteiden avulla. Tunnistat kuukausitilaukseen kuuluvat kirjat myös krediitti-nimikkeestä tai voit selailla vain siihen sisältyviä. Elisa kirjoissa on myös kuukaustilaajalle ilmaisia klassikoita. E-kirjoja voit lukea suoraan näytöltäsi, tai kuunnella äänikirjoja puhelimesta kuten musiikkia.

Tilauksen voi lopettaa koska tahansa. Voit tehdä sen helposti samoilla omilla sivuillasi.

Itse olen tykännyt aina kuunnella pari kuukautta lempparikirjani, kun tiedän minulla olevan enemmän aikaa ja palailla sitten taas äänikirjojen maailmaan vähän ajan kuluttua uudelleen uusien kirjojen ilmestyttyä. Elisa-kirjoissa on se hyvä, että saat pitää kaikki lunastamasi kirjat myös tilauksen lopetettuasi, ja ne säilyvät kuunneltavanasi.

Mitä kirjoja Elisa-kirjoissa on?

Elisa-kirjan valikoima on laaja, ja siellä on paljon kirjakauppojen suosituimpia kirjoja eri kategorioista romaaneista, tieto-, hyvinvointi ja lastenkirjoihin. Pääset tutustumaan koko valikoimaan tästä. Olen poiminut tähän muutamia omia suosikkejani, jos et tiedä, mistä aloittaa.

Lempikirjailijoitani on Jojo Moyes, ja luen juuri nytkin yhtä hänen kirjoistaan. Ne ovat ihania, kauniita aikuisten satuja, jossa tarinat ja sympaattiset henkilhahmot imevät mukaansa. Jojo Moyesin kirjat ovat itsenäisiä, voit aloittaa mistä tahansa. Itse olen lukenut ne tämän kesken olevan jälkeen kaikki, äitini myös.

Carlos Ruiz Zafonin henkien labyrintti on ihastuttava mysteeri Barcelonasta, jota et voi laskea käsistäsi. Olen suositellut näitä ystävillenikin, ja kaikki ovat pitäneet niistä.

Dekkarit sopivat hyvin äänikirjoina kuunneltavaksi, kun niiden jännistys imee kuunneltuna oikein mukaansa. Ja suomalaisista Eppu Nuotion kirjat, joita löytyy useampia niin aikuisille kuin omat koiramaiset tarinansa lapsille ja nuorillekin Elisa Kirjoista. Miten olis Netfilx-sarja Maratonin sijaan vaihteeksi dekkarimaratoni suomalaisen kaunokirjallisuuden parissa?

Lisäksi elisa kirjoissa on monia aikaisemmin suosittelemiani kirjoja, kuten idiootit ympärilläni.

Kokeile kuukausi ilmaiseksi, eli lataa kaksi kirjaa ilmaiseksi

Halusin vinkata teille Elisa Kirjasta, sillä nyt voit kokeilla Elisa Kirjaa kuukauden ilmaiseksi nähdäksesi, ovatko äänikirjat sinun juttusi. Voit siis ladata kaksi äänikirjaa tai luettavaa e-kirjaa ilmaiseksi, ja päättää sitten, jatkatko tilaustasi hintaan 7,90e kuukaudessa. Kirjat saat pitää. Elisa Kirja -palvelun käyttö ei edellytä muuta asiakkuutta Elisan kanssa.

Pääset tästä aloittamaan ilmaisen kuukauden elisa kirjojen parissa.

Aiotko kokeilla äänikirjoja tai onko teillä jo sovellus? Laita vain rohkeasti kommenttia, jos sinulla tulee Elisa-kirjoista mitä tahansa kysyttävää, vastaan mielelläni!

Kuvat ovat pääsiäisen Suomenlinnan retkeltämme. Toivottavasti teilläkin oli hyvä pääsiäinen.

Rakkaudella,

Ida

kulttuuri kirjat suosittelen raha
Kommentit (4)
 1. Äänikirjat ovat kyllä ihan parhaita, itellä on BookBeat päivittäisessä käytössä! En kyllä edes tiennyt Elisan tarjoavan myös äänikirjoja, pitääkin ehkä perehtyä siihen enemmän 🙂

  1. Kiitos Sophia ja samaa mieltä! Äänikirjojen kuunteleminen on kyllä niin rentouttavaa ja sitä voi tehdä niin monessa tilanteessa!:) Bookbeat on myös hyvä, mutta kannattaa tutustua myös tähän Elisan uuteen kuukausitilaukseen, jos tuntuu, että haluat vähän säästää 😉
   Aurinkoista viikonlopun jatkoa!:)

 2. Kiitos paljon tästä vinkistä! Kokeilin joskus vastaavaa palvelua, mutta silloin koin n. 15 eur kk-maksun hiukan turhan korkeaksi, kun kirjojen valikoimakin oli aika suppea. Pitääkin tutustua Elisaan, mikä onkaan ihanampaa, kuin makoilla aurinkoisella parvekkeella ja kuunnella samalla mukaansa tempaavaa kertomusta.

  1. Kiva, jos postauksestani oli sinulle iloa ja hyötyä! 🙂 Elisa kirjojen kuukausitilaus on vasta nyt tämän kevään uusi juttu, joten moni ei siitä vielä tiedä 🙂 Kysy minulta ihmeessä, jos tulee mitä tahansa kysyttävää elisa krijoista, vastaan parhaani mukaan tai selvitän.
   Ja kiitos, jos päädyt kokeilemaan elisa kirjoja sivuni linkkien kautta!

   Aurinkoisia päiviä ja hyvää loppuviikkoa sinulle!:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *