Sisustimme pientä piristystä kotiimme ja desenion julisteiden alekoodi teille

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

*Postauksen julisteet ja kehykset saatu deseniolta bloginäkyvyyttä vastaan.

Keväisin innostun aina entistä enemmän sisustamisesta. Tänä keväänä uudistimme kotimme sisustusta elämäni ensimmäisellä viherkasvilla, kirkkaankeltaisella tyynynpäällisellä ja desenion tyylikkäillä julisteilla. Desenion julisteisiin minulla on myös teille alekoodi postauksen lopussa.

Kotimme on läpitalon huoneisto, ja kun keväällä valon määrä lisääntyy, näyttää kaikki myös kotona kauniimmalta. Silloin kodin pienistä yksityiskohdista tulee entistä tärkeämpiä.

Siskoni auttoi minua löytämään alkukeväästä kotiimme helppohoitoisen  viherkasvin. Valitsimme palmuvehkan, johon löysimme vielä sopivan ruukun paperinarusta. Viherkasvi on tuonut tosi paljon viihtyisyyttä kotiimme.

Viherkasvin kanssa tilasimme deseniolta kaksi kasviaiheista julistetta. Valitsimme poikaystävämme kanssa julisteisiimme deseniolta tummanpuiset kehykset, jotka sopivat kotiimme ja julistetauluihin tosi hyvin.

Kuvissä näkyvät valitsemamme julisteet ovat Eucalyptus branch two (klik)  sekä Monstera three (klik) Valitsimme tauluihin tummaa puuta olevat kehykset desenion sivuilta.

Voin suositella julisteiden lisäksi desenion kehyksiä. Olen etsinyt muihin tauluihini kehyksiä useista eri kaupoista, ja Desenion kehyksissä on ehdottomasti hinta ja laatu kohdillaan. Oli myös kiva, kun sain heti julisteet seinälle niiden saavuttua postiin,ja ne oli helppo asettaa julisteisiin. Eli jos kehyksiä ei ole valmiina, niin ne kannattaa tilata samalla deseniolta. 

Siskoni kotiin naisellisempaa tyyliä julisteilla

Kerroin desenion julisteista myös siskolleni, ja hän valitsi itselleen desenion valikoimasta tyttömäisempää bling bling tyyliä. Omiin julisteisiinsa siskoni otti kupariset kehykset desenion sivuilta, jotka ovat minusta vähän ruusukultaiset, ja aivan ihastuttavat. Hänen kotinsa näyttää nyt yhdessä vaaleanpunaisten kukkien kanssa ihanan naiselliselta.

Kuvissa näkyvät siskoni valitsemat julisteet desenion valikoimasta ovat La lune (klik),Shine like a dimond ja Pink paris Parfume. Siskoni julisteissa on deseniolta kuparinväriset kehykset.

Deseniolla on laaja valikoima julisteita erityylisiin ja erilaisiin kotiin, ja kaikkia jusliteita on useassa eri koossa. Desenion sivuilta www.desenio.fi voit selailla niitä aihepiireittäin, jos etsit esimerkiksi julistetta lastenhuoneeseen, kasveja tai voimatekstiä. Siskoni löysi julisteensa käyttämällä hakua, sillä hänellä oli selkeästi mielessä, millaiset julisteet seinälleen halusi.

Olen niin tyytyväinen julisteisiini, ja samoin siskoni innostui niistä. Poikaystäväni mielestä valitsemamme julistetaulut näyttävät vielä paremmalta meidän omassa olohuoneessa kuin verkkokaupan kuvissa!

Mitä mieltä te olette uusista julisteistamme? Ovatko Desenion julisteet teille tuttuja, ja mitkä julisteet te valitsisitte omaan kotiinne Desenion-valikoimasta?

Koko desenion valikoimaan pääsette tästä: www.desenio.fi

Sain teille blogini lukijoille alekoodin desenion verkkokauppaan (klik!). Koodilla ”kotonakaupungissa” saatte -25% alennusta.  Huomaattehan, että koodi on voimassa vain 28-30.5.2019. Alennus ei koske Handpicked-/Collaboration-/persoonallisia julisteita. Olisi kiva kuulla, mitkä desenion julisteet te valitsette, jos päädytte niitä tilaamaan omaan kotiinne!

Rakkaudella,

Ida

koti suosittelen sisustus oma-elama
Kommentit (2)
 1. Iina / MouMou
  29.5.2019, 19:02

  Meillä on myös Desenio-julisteita! Sieltä tulee katsottua ensimmäisenä, kun on uusi sisustustyyli mielessä. 🙂

  https://moumou.fi/bebeaulait/2015/08/09/intiaanikesa-sisustusjulisteilla/

  1. Oi, onpa sympaattisia nuo teidänkin julisteet!:)
   Kyllä deseniolla on paljon erilaisia tyylikkäitä julisteita. Niillä saa helposti päivitettyä sisustusta just oman kodin näköiseksi ja sellaisilla aiheilla, jotka silloin on itselle tärkeitä.
   Kiitos kommentistasi ja mukavaa torstaivapaata Iina!
   Ida

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *