Kiinnitetty postaus

3 x itsevarmuus vahvemmaksi

Kaupallinen yhteistyö: Sloggi

 

Viime postauksessa kirjoitin kestävämmästä vaatekaapista ja neuleiden huollosta. Tänään vähän puhun siitä, mitä oikeastaan käytän neuleiden alla?

 

Aikalailla tasan vuosi sitten aloitin yhteistyöt sloggin kanssa ja pääsin vuoden ajan tutustumaan syvällisemmin brändin huikeaan innovaatioon: ZERO Feel -sarjaan. Vaatenörttinä olen äärimmäisen rakastunut kyseiseen sarjan matskuihin ja teknisiin ominaisuuksiin. Olemme yes girlin puolella kirjoittaneet ZERO Feelistä mm. täällä.

 

Olen koko talven viilettänyt sloggin ultra mukavissa ZERO Feel -bodyissä ja ilokseni tänä keväänä sloggi esitteli uuden S by sloggi -mallistonsa. Uudet tuotteet kuuluvat sloggin astetta ylellisempään, sensuellilla pitsillä koristeltuun S by sloggi -mallistoon (score!), mutta ne on valmistettu samasta matskusta kuin lempparini ZERO Feelit (double score!).

 

Kuten muutkin ZERO Feel -sarjan alusasut, myös S by sloggi Signature-body on saumaton, eli alusasu ei paina eikä kiristä mistään. Pahinta on alusvaatteet, jotka painavat ihoa ja näkyvät vaatteiden läpi. Onneksi sellaisten alusvaatteiden aika alkaa olemaan menneen talven lumia.

Lisäksi, vaikka olen pienirintainen niin pidän siitä, että alusvaatteissa on kannatusta ja sloggin ainutlaatuinen pistesidos-tekniikka antaa lisätukea ja sopivasti muotoilua. 360-asteinen jousto tekee alusasusta huolettoman tuntuisen, ne eivät siis tee itsestään numeroa.

 

 

3 x itsevarmuus vahvemmaksi

 

1. Mukavat alusvaatteet

Meikäläisen vinkki número uno, joka ei koskaan vanhene: Se mikä tuntuu hyvältä myös näyttää hyvältä ulospäin. Te, jotka olette lukeneet blogiani pidempään tiedätte, että mukavuus on kaiken A ja O, mitä tulee pukeutumiseen.

2. Positiivinen sisäinen dialogi

Naisina olemme usein itsemme pahimpia vihollisia ja ajatuksemme itsestämme ruokkivat sitä mitä olemme. Terve itsekehu kohottaa meidän itsevarmuutta niin arkisissa kuin elämän isommissa päätöksissä. Olemme äärimmäisen etuoikeutettuja, kun saamme elää modernissa yhteiskunnassa omine ajatuksinemme ja mielipiteinemme.

3. Kauneusunet

Riittävä lepo ja uni vaikuttavat sekä meidän mieleen, mutta myös fyysiseen olemukseen. Viimeisen vuoden aikana olen pyrkinyt kiinnittämään entistä enemmän huomiota palautumiseen, erityisesti stressihormonin kortisolin tasapainottamiseen. Ärripurri = not cool.

 

Bonus: Hymy päivässä pitää lääkärin loitolla, for sure! Jos jotain vastoinkäymiset elämässä on opettanut, niin sen, että nauru on paras parannuskeino. Mikään ei ole seksikkäämpää kuin hauska ja huumorintajuinen nainen. Sitä sloggikin ilmentää! Elämää ei kannata ottaa kovin vakavasti.

 

 

Päälläni näkyvää bodya on saatavilla kahdessa värissä: mustana ja punaisena. Lisäksi mallistoon kuuluu toppi ja alushousut, joita on saatavilla samoissa väreissä. Mallistoa saa mm. sloggin omalta osastolta Stockmannilta.

 

 

muoti paivan-tyyli trendit
Kommentit (2)
 1. Ohikulkija.
  29.3.2019, 08:36

  Sä olet ihan super kaunis. Ja susta näkee valon joka hehkuu sisältä.
  Oon lukenut sun kirjoituksia alkusivuista lähtien ja muistan ajan jona ”etsit itseäsi”.
  Ja nyt sen huomaa, että olet ”hänet” löytänyt.

  1. Voi että, kiiitos! Yhdessä tätä matkaa eletään <3 Ihanaa, kun oot ollut messissä alusta asti. Ja kiitos kun kommentoit, vähän tuli tippa linssiin! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *