7 vintageliikettä Brooklynissa

Brooklyn Vintage-13.jpg

Narnia Vintage

 

Sain vihdoin käytyä läpi NYC-kuvat ja samalla myös vintageliikkeiden kuvat!

Nykissä on ihan mieletön tarjonta sekä uutta että vanhaa, ja erityisesti reissuilla tykkään kierrellä vintagekauppoja. Mikäli olet seuraillut blogiani pidempään, niin tiedät ehkä, että vaatteiden ostaminen on meikäläisen vähiten lemppari tekeminen vapaa-ajalla, mutta kun löytää jotain uniikkia tai jotain arvokasta, mitä ei halua ostaa uutena, niin siitä tulee vähintäänkin hyvä ja onnistunut fiilis. Ja toki kestävän muodin kannalta luontoäiti kiittää kierrättämisestä.

 

Tarjonta rapakon toisella puolella on käsittämätön suo, joten nostin tähän muutaman paikan Brooklynin puolella, jonne dollarit kannattaa säästää. Osa ovat paikallisen stylistin suosimia mestoja ja osa sellaisia, johon eksyin vahingossa.

 

Brooklyn Vintage-20.jpg

Brooklyn Vintage-21.jpg

 

Uff-henkiset:

 

Buffalo Exchange 504 Driggs Ave., Brooklyn

Buffalo exchange on maanlaajuinen second hand -ketju ja tämä Williamsburgin myymälä oli ensimmäinen New Yorkissa. Täältä löytyy laidasta laitaan designereita ja halpisketjujen kamaa, ja ne ovat keskenään sekaisin. Löysin täältä Guccin housut 40:llä taalalla sekä Mikki Hiiri -paidan kympillä.

 

beacons_closet.jpgBrooklyn Vintage-16.jpg

 

The Beacon’s Closet 74 Guernsey st., Brooklyn

Näitäkin on useampi Nykissä ja vibat ovat samanlaiset kuin Buffalossa. Designerit ja halpisvaatteet ovat sulassa sovussa, joskin huomattavasti kalliimmat jutut on esillä omissa rekeissään. Beacon on kuratoitu ja sieltä löytyy hyvä valikoima kaikennäköistä, eikä ole turhaan tituleerattu stylistien suosikiksi. Beacon’s Closetilta löytyy myös verkkokauppa ja Vanity Fair on listannut sen top 5 must-juttuun Williamsburgissa. Täältä löysin käyttämättömät Diane von Furstenbergin korkkarit muutamalla kympillä.

 

 

Brooklyn Second hand.jpg

Brooklyn Vintage-27.jpg

Brooklyn Vintage-28.jpg

 

Fiinimmät:

 

Amacord Vintage Fashion 223 Bedford Avenue, Brooklyn

High endiä ja designereita; pieni liike, josta löytyy mm. Chanelia, Guccia, Dioria ja YSL:ää. Mikäli etsit Chanelin tai Givenchyn vintagekoruja, niin kannattaa säästää dolsut tänne. Vitriiniä koristaa toinen toistaan upeat korut ja oli tänne on myös eksynyt suomalaissuunnittelijan Pentti Sarpanevan mieletön kaulakoru 60-luvulta! #torille. Miesten puolelta Guccin pukupussi oli vähällä lähteä mukaan.

 

Brooklyn Vintage-24.jpg

Brooklyn Vintage-22.jpg

Brooklyn Vintage-18.jpg

 

Le Grand Strip 197 Grand Street, Brooklyn

Liikkeen on aikoinaan perustanut ranskalaissyntyinen “CC” Christine McGurr ja valikoima henkii ranskalaisuutta. Liike on hyvin boudoir-henkinen, josta ei löydy farkkuja tai t-paitoja. Sen sijaan täältä voi tehdä löytöjä 70-luvun virkatuista asuista tai aitoja kasari-diskomekkoja. Lisäksi asusteet ja korsetit ovat paikan helmiä.

 

Brooklyn Vintage-2.jpg

Brooklyn Vintage-3.jpg

 

Jotain näiden väliltä:

 

The Dobbin Street Co-op 310 Graham Ave in Bushwick, Brooklyn

Dobbin-liikkeitä on yhteensä kolme kappaletta Brooklynissa ja suurimmaksi osaksi liikkeet myyvät sisustustavaraa. Kalusteiden lisäksi vaatteita löytyy ainakin Bushwickin myymälästä ja sieltä kotiutui Suomeen kultalusikka kahdella dollarilla. Mikäli matkalaukkuun olisi mahtunut, niin pari vaasia ja yksi juomalasi-setti olisi lähtenyt meikäläisten mukaan.

 

Brooklyn Vintage-12.jpg

Brooklyn Vintage-15.jpg

Brooklyn Vintage-29.jpg

 

Narnia 672 Driggs Ave., Brooklyn

Jos mulla olisi vintageliike, niin se olisi todennäköisesti tämän Narnian oloinen (älkää välittäkö heidän sosiaalisista kanavistaan, ne eivät juuri kerro mitään paikasta). Täältä löytyy kristalleja (!!), laadukkaita neuleita, high fashion piecejä mm. Lanvinilta ja Chloélta suht edullisesti, mutta myös kulahtaneita t-paitoja. Kuratoitu valikoima kaikkea ihanaa. Nyt jo harmittaa, että jätin liikkeeseen yhden cashmere-neuleen ja Marnin kengät.

 

Brooklyn Vintage-8.jpg

Brooklyn Vintage-26.jpg

Brooklyn Vintage-1.jpg

Brooklyn Vintage-25.jpg

 

Grand Street Local 154 Grand St, Brooklyn

T-paita ja huppariosastoa. Liike löytyy aivan Brooklynin Supremen vierestä ja tänne kannattaa tulla piipahtamaan, mikäli jonottaminen Supremeen alkaa puuduttaa. Täältä löytyy todella “jenkkikamaa” ja myös lapsille on pyhitetty oma osasto.

 

 

Jotenkin tänä päivänä, kun kaikki on niin helposti saatavilla netissä, niin on super kiva, kun löytää aarteita second hand -putiikeista. Tästä postauksesta inspiroituneena, voisin esitellä myös Helsinkiläisiä lemppareitani tai rakkaimpia kirppislöytöjä?

 

 

Lue myös:
New yorkin reissu ja epäonnistunut synttäriyllätys
Top 2: shoppailu New Yorkissa

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

Kommentit (2)
  1. Oi ihanaa, täytyy ottaa nää vinkit talteen, kun kuun lopussa suuntaan pitkästä aikaa Nyciin <3 Beacon´s Closet onkin jo vanha tuttu, sieltä tuli vuosia sitten hankittua mm. silkkinen pikkumusta, joka vieläkin on ihan lemppari 🙂 

    1. Heiii, onpa ihanaa! Minne päin menet? Manhattanin puolelta löytyy kans kivoja! Beacon’s ja Buffalo löytyy myös sieltä 🙂

      Tein itse niin, että merkkasin nää ensin Google Mapsiin ja sitten suunnittelin päivän reitin kauppojen mukaan. Ihanaa reissua! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *