Beauty Routines: Hiusvuosi 2017

beauty_routines_hiukset_2017

 

Koska tätä vuotta on enää 3 viikkoa jäljellä (tai oikeastaan 2,5), niin haluan vielä esitellä omat suosikkini kauneudenhoidon saralla! Ja koska viikkoja on kolme jäljellä, niin jaoin postaukset kolmeen osaan: hiuksiin, ihoon ja meikkiin.

Vuosi 2017 on ollut merkittävä kauneudenhoidon kannalta. En ole ollut ennen järin kiinnostunut kauneudenhoidosta sen kummemmin, mutta tämä vuosi toi mukanaan tärkeitä oppeja ulkoisen self-caren kannalta. Lisäksi kauneudenhoidosta on tullut osa omaa aikaani, jonka tärkeyden olen myös tämän vuoden aikana omaksunut.

 

Tässä minun hiusvuoteni parhaimmat:

 

Sebastian Professional Dark Oil

Sebastianin hiusöljy on vienyt täysin sydämeni. Kyseinen öljy silottaa hiukset, kuten niillä on tapana, mutta tämä sopii hyvin myös muotoilutuotteiden alle. Ei muuten lätistä hiuksia! Dark Oil on nimensä mukaisesti hieman tummanpuhutteleva ja sopii myös miehille (partakamut hox!). Puhun täällä blogissa paljon tuoksuista ja tämä jättää hiussuortuvat syntisen hyväntuoksuisiksi.

 

Dyson Supersonic hiustenkuivaaja

Voi että elämänlaatu parani, kun tämä futuristinen hiustenkuivaaja muutti kotiimme vuosi sitten. Dyson on suunnannäyttäjä kaikessa, mitä se tekee ja tässäkin he ovat onnistuneet. Kuivaaja on kaunis, tehokas ja hiljainen. Täysin äänetön se ei ole, mutta sitä voi ihan hyvin käyttää, vaikka talossa olisi jo alkanut hiljaisuus. Laitteen muotoilu on myös silmiähivelevä ja se on kaiken lisäksi kevyt. Tosin, siitä kannattaa pitää hyvin kiinni, koska laite on niin tehokas, että tuntuu siltä, kuin se lähtisi lentoon kädestä. Lisää Dysonista löydät täältä.

 

beauty_routines_hiukset_2017

 

WellaPlex

Plex-hoidot ovat olleet kasvussa, enkä oikein ymmärtänyt niiden tärkeyttä ennen kuin blondasin omat hiukseni. Kirjoitin WellaPlexistä kattavamman postauksen täällä, mutta hoito on kolmivaiheinen, jossa kaksi ensimmäistä tehdään kampaajan käsittelyssä ja viimeinen vaihe hoidetaan kotona, jossa WellPlexin tulosta ylläpidetään tehohoidolla. Se luo siteitä hiusrakenteisiin korjaten vaurioittuneet hiukest. WellaPlexin erikoisuus piilee siinä, että aineen pH on sama kuin Wellan hiusväreissä, mikä on loistohomma värjäyksen yhteydessä, mutta hoito sopii yhtä hyvin myös värjäämättömille hiuksille! 

 

Simply Natural –hiusharja

Kampaajani esitteli minulle tämän pidennyksille tarkoitetun harjan viime kesänä, eikä paluuta entiseen ole. Kaiken lisäksi oman harjani hävisi (liekö jäänyt Esportin pukkariin. Onnea löytäjälle maailman parhaimmasta harjasta!) ja yritin elää ilman sitä huonoin tuloksin. Eipä jäänyt muita vaihtoehtoja kuin lähteä ostamaan uutta kampaajaltani. Kaksiosainen porrastettu harjarakenne on hellävarainen, eikä vahingoita hiuksia. Sanoin tämän yes girlin yhdellä kauneusvideolla ja sanon sen tässä uudestaan: ihan sama mitä hiustuotteita käytän, niin lopputulos ei ole yhtään niin hyvä ilman tätä harjaa. Tämä menee ehdottomasti top 3 kauneustuotteisiin ikinä! Näitä saa Helsingistä ainakin Stage11-kampaamosta.

 

Nioxin

Nioxin muutti hiusgeimini ihan täysin. Kiitos taas kampaajalleni, joka teki kesällä päänahalleni ensin hedelmähappokuorinnan ja sen jälkeen käytin Nioxin-tuotesarjaa kuuriluontoisesti. Päänahka ei ole koskaan voinut niin hyvin ja tukka koki kasvupyrähdyksen! Aloitin taas muutama viikko sitten uuden kuurin Nioxinia ja hiukset ovat taas eloisamman oloiset! Jos Nioxin kiinnostaa, niin lue täältä minun raporttini pidemmistä ja tuuheammista hiuksista!

 
Ensi viikolla paneudutaan ihoon! Pysy kuulolla 🙂
 
 
 
Lue myös:
Ihonhoidon pyhäkolminaisuus
Dopingia ja nudeja

 

 
INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *