Beauty Routines: Top 5

Kriselda

 

 

Paljastin viime kuussa Flouncessa top 5 kauneustuotettani ja ajattelin jakaa ne myös täällä blogin puolella! Osa tuotteista ovat olleet jo vuosia käytössä, mutta Konjac-sienen ja Mádaran SOS-sarjan kasvovoiteen olen löytänyt vasta vuosi sitten.

Kasvojeni ihoni kärsi hurjasti viime talvella ja se edelleen reagoi stressiin hyvin herkästi. Stressaantuneena peilistä tuijottelee enemmänkin Lordia muistuttava tyyppi, mutta onneksi näiden luottotuotteiden avulla ihoni on pysynyt eloisana!

 

 

Pidemmittä puheitta, TOP 5 kauneustuotettani ja vuoden ensimmäinen (!) Beauty Routines –postaus. 

 

 Wella SP Luxe Oil Reconstructive Elixir

Vuodesta toiseen luotan Wellan Luxe Oil -sarjan tuotteisiin. Hoitoöljy jättää hiukset silkin pehmeiksi latistamatta niitä. Levitän öljyn hiuksiin pesun jälkeen, ennen muotoilua. Tai kun tuntuu siltä, että hiukset tarvitsevat extra kiiltoa. Öljy on riittoisaaa ja kaiken lisäksi se tuoksuu mielettömän hyvältä!

 

MAC Haute & Naughty vedenkestävä ripsiväri

Minulla on rasvoittuvat luomet, joten en voisi elää ilman vedenkestävää ripsaria. Omat ripseni ovat myös hyvin suorat, joten taivutus on yhtä tyhjän kanssa normiripsarilla. MACin Haute & Naughty ripsivärissä on tuplaharjasysteemi, jolla saa säädettyä juuri sopivan määrän ripsiväriä omien tarpeiden mukaan. Arkisin riittää vähempi, mutta iltaisin ja viikonloppuisin sillä saa hyvinkin dramaattisen lopputuloksen.

 

Madara Hydra Recharge Cream

Viime vuodet ovat olleet yllättävän hektisiä ja ihoni reagoi herkästi stressiin. Löysin avun tästä Mádaran voiteesta, joka tehokosteuttaa rasittuneen ihon. Tuote on ecosertifioitu, joten se on turvallinen, mutta silti tehokas. Huomaan heti eron ihossani, mikäli tuote jää pois käytöstä.

 

 

Essie Gel Setter -päällyslakka

Huolitellut kynnet ovat kaiken A ja O. Tällä saa kynsilakan kuin kynsilakan pysymään useamman päivän hyvänä! Rakastan Elloksen ja H&M:n kynsilakkoja, mutta tällä päällyslakalla niille saa vähän enemmän elinaikaa, eikä tarvitse olla joka toinen päivä lakkaamassa kynsiä. Lakka jättää myös kauniin geelimäisen pinnan, ihan kuin olisin käynyt ammattilaisella manikyyrissä.

 

Konjac Sponge -pesusieni

Ihon puhdistus ei ole entisensä konjakkisienen käytön jälkeen. Valitsen sienen riippuen ihon kunnosta, lähinnä vuodenajan mukaan. Toisinaan iholle riittää hellävaraisempi Green Tea -sieni (kuvassa) ja joskus taas iho kaipaa Bamboo Charcoal -sientä, joka on suunnattu epäpuhtaalle iholle. Konjac Spongelta löytyy hyvä valikoima erilaisia sieniä ja jokaiselle varmasti löytyy omansa.

 

 

Alkuperäisen jutun toimitti Eevis Liedes.

 

 

Lue myös:
Beauty Routines: Ihon puhdistusta
Beauty Routines: Meikkipussin suosikit

 

Kommentoi