GOOD MORNING!

Kriselda

 

 

Ravintola Story on kieltämättä yksi lempirafloistani Helsingissä.  Sieltä löytyy super ystävällinen henkilökunta, ihana tunnelma ja eikä safkat koskaan petä. Kävin siellä pitkästä aikaa aamiaisella ja pakko sitä on hehkuttaa. Parasta mitä olen hetkeen syönyt!

Voipi olla, että Fit by Sofia –dieetin myötä makunystyräni ovat turtuneet, mutta onneksi Storyn listalta löytyy annoksia, jotka sopivat yhteen terveellisemmän elämän kanssa. Kaiken lisäksi Good Morning –aamiaissetin ja portobello-munakkaan gastronominen elämys melkein saivat onnenkyyneleet silmiini.

 

 

GOOD MORNING

Tuorepuuro (kaurahiutaleita, chiansiemeniä, kookosriisimaitoa, appelsiininkuorta)

Avokado-toast (gluteenitonta leipää, avokadoa, tomaattia, pikkelöityä punasipulia + extra uppomuna)

Vihermehu (kurkkua, kiiviä, lehtikaalia, omenaa, limeä)

Energiashotti (inkivääriä, limeä)

Kahvi tai tee

 

 

Good Morning –setin lisäksi aamiaislistalta löytyy erilaisia omeletteja, super herkullista uunipuuroa, pannukakkuja, jogurttia & granolaa, leikkelelauatanen ja paljon muuta! Mikä parasta: aamiaista voi nauttia joko Korttelissa (Kampissa) tai Vanhan kauppahallin Storyssa (Eteläranta).

 

Aamiaista on tarjolla:

ma-pe 8.00-10.30

la 8.00-12.00 (kauppahalli 11:45 asti)

Sunnuntaisin Sunday Funday 11:00-17:30 (kauppahalli suljettu)

 

P.S. Poikaystäväni nimikkoburgeri tulee pian Storyn listalle! Hänen versionsa on aavistuksen verran terveellisempi eli pian Storyn burgereita saa fit-vaihtoehdolla! Tosin, nimeä kuulemma hiotaan vielä...

 

 

Lue myös:
Sitä hyvää!
Helsingin paras lohikeitto

 

 

Kommentoi