Halloween-asu hukassa?

halloween_krisleda

 

Halloweenista on tullut yksi vuoden kohokodista ja seuraavan vuoden asua suunnitellaan jo aika pian kyseisen juhlan jälkeen. Itse olen hyvin viime tipassa omani kanssa, sillä pallottelin useampaa vaihtoehtoa mielessäni, eikä mikään tuntunut kuitenkaan omalta. Nyt päädyin kuitenkin siihen, mitä vastaan yritin koko vuoden taistella. Aina pitäisi kuunnella omaa sydäntäLOL.

 

Tulevana yönä onkin vähän ompeluhommia, sillä juhlat ovat jo huomenna! Eli saattaa pienimuotoinen kämänen tekele sieltä tulla, mutta parempi kuin ei mitään. Ja, jos käy niin että ompleutarvikkeet lentää ikkunasta ulos, niin pitää mennä oman vaatekaapin sisällöllä! 

Julkaisin vuosi sitten postauksen, jossa on helposti toteutettavia asuja Halloweeniksi. Ne ovat edelleen aika ajankohtaisia, joten siitä on varmasti apua, mikäli tulee tänka på oman naamiaisasun kanssa! Tsekkaa vinkit täältä.

 

Miksikä sinä aiot pukeutua tänä Halloweenina?

 

Viime vuoden asu: Beyoncé (Super Bowl 2016)

 

Lue myös:5 x tyylikkäimmät Halloween-hahmotDIY: Beyoncé hair

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Kommentit (2)
  1. Ihanaa että jotkut on noin innoissaan. <3 Multa on mennyt tän vuoden Halloween ihan ohi! Onneksi naamiaisia voi järjestää sit ympäri vuoden jos nyt ei ehdi mukaan. 🙂

    1. No niinpä, pitäis järkkää useammin kuin kerran vuodessa! Tai ehkä pitäis kokeilla larppaamista, kun on tämmöinen innostus 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *