Hiuskriisi: mitä seuraavaksi?

Kriselda

 

Siinä missä en ennen tehnyt hiuksilleni juuri mitään, on muuttunut viimeisen parin vuoden aikana aika rajusti. Kaikennäköistä on tullut kokeiltua: vaaleaa, lyhyttä, kiharaa, pidennyksiä, persikkaa, long bobia...

Viimeisimpänä kokeilin kampaajani Miiskun suosituksesta Mago-pidennyksiä, eikä varmasi jää viimeiseksi kerraksi. Pidennykset tosiaan otettiin viime viikolla pois ja iso ilo jäi kampaamon lattialle.

Kyseessä taitaa olla maailman hellävaraisin ja ympäristöystävällisin pidennystekniikka, kun oma tukka ei kärsi niistä lainkaan. Päinvastoin, omat hiukset saivat tämän pidennysjakson ajan levätä ja kasvaa kaikessa rauhassa. Puuvillalangalla solmitut hiusjatkeet eivät myöskään vaadi minkään sortin laitteistoa, joka kuluttaisi sähköä.

Elämä Magojen kanssa oli helpompaa kuin kuvittelin; niiden kanssa sai saunoa, uida, raapia päätä, you name it - niitä ei tarvinnut lainkaan varoa.

 

Nyt ne ovat muisto vain ja harkitsen jo vakavissani niiden uusimista. Sitä ollaan niin sanotusti pidennyskierteessä, jos (ja kun) ratkean niihin.

Joka tapauksessa kävin jo toisella kampaajallani Jonilla (en varsinaisesti petä kampaajiani, vaan he työskentelevät saman katon alla) vähän uusimassa tukkaa viime viikolla ja tällä viikolla jatketaan operaatiota. Arvaatteko jo, mihin suuntaan sitä taas mennään?

 

 

Mikä näistä lookeista on sun mielestä paras?

 
 
Lue myös:
Hiusonnen kukkuloilla
Pidemmät ja tuuheammat hiukset

 

Kommentit

Lii31 (Ei varmistettu)

Mun mielestä sulle sopii kaikista parhaiten tummat hiukset, ne saa sun kasvot hehkumaan! Viime hiukset pidennyksillä oli kyllä tosi kauniit ja värikin täys kymppi. Ja ah ne kiharat, vau! (Eli toivon lujasti, että pysyt tummassa sävyssä )

Kriselda
Kriselda

Heh, kiitos! Samaa mieltä, että pidennykset ja viime väri olivat super kauniit! Oispa aina sellainen tukka...

MarikaJohannaP
Hey girl

Siis sulle sopii kaikki tyylit että sinänsä paha valita :)! Tuo persikkainen on superihana, ja sun oma tummasävy on kyllä myös ihan ylitse muiden :).

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Sitähän sanotaan, että oma väri on paras väri. Jännää mitä ens kampaamokerran jälkeen tulee! ;)

Ohikulkija. (Ei varmistettu)

Armoton afro on ehdoton ykkönen, kunnon katseenkääntäjä.
Jos haluaa pysyä neutraalissa, mun lemppari sulle on tuommoinen pitkähkö tumma mikä tuon upean afron yläpuolella :)

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Armoton afro olis ihana, mutta mun suoraa suorempi tukka ei tahdo pysyä siinä (ainakaan kovin kauaa) :D

Mirre (Ei varmistettu)

Ehdottomasti pitkä tumma! :) mun mielestä tumma sopii sulle paljon paremmin kun vaalea, vaikka näytät kyllä upealta noissa kaikissa lookeissa. Mutta kauniit tummat piirteesi korostuvat mielestäni parhaiten tummissa hiuksissa :) Itse olen kunnon elovena-tyttö ja ehkä siksi olen aina ihaillut tummia kaunottaria :)

Kriselda
Kriselda

Heh, niinhän se menee, että aina se mikä itsellä ei oo vaikuttaa paremmalta! ;) Ja tuo viimeisin tumma ja pitkä hius menee top ykköseen itsellä. Palaan siihen varmasti vielä jossain vaiheessa.

Hertta
Lilou's Crush

Sulle sopii aivan kaikki, siis mikä tahansa! Jään odottamaan -itselläkin huomenna kampaaja, katsotaan kuin käy :D

Kriselda
Kriselda

Jännääää! Pikku freesaus näin marraskuun lähetessä tekee hyvää sielulle. :) Tein Instagramiin tän saman kyselyn ja siellä tykättiin kaikista vaihtoehdoista. Eipä helpottanut, mutta täällä Lilyssä on selkeesti tuo neutraalein paras. Vaihtelu kuitenkin virkistää, eikä sitä tuu seuraavaks :D

Kommentoi