Kolme isompaa tavoitetta syksylle

 

Kriselda_Dots-1.jpg

 

Taas on viikko vierähtänyt ja blogissa on edelleen köyhä postaustahti. Hyvä Kriselda.

Pyysin Instagramin puolella apua postausten suhteen ja nyt on läjäpäin toiveita ylös kirjoitettuna. Asiakaspalvelu-henkisenä tyyppinä on jotenkin helpompaa tuottaa (järkevää) sisältöä kysynnän mukaan. Ainakin välillä.

 

Viikonloppu tuli vietettyä maalla, jossa tuli nollattua aivot ja katsottua TV:tä koko viime viikon edestä. Sekä minä että poikaystäväni, olemme yrittäjiä ja meidän huusholliin on rutinoitunut telkkarin tuijottelu iltaisin – ainoa hetki päivästä, jolloin pyrimme olemaan miettimättä duunia. Viime viikolla meidän aivot narikkaan -rutiini kuitenkin toteutui vain yhtenä päivänä viidestä, joten sallin itselleni Netflix-maratonin.

Tuleva viikko taas näyttää yhtä hässäkkä-viikolta kuin edeltäjänsä, mutta tavoitteena olisi postata edes kaksi kertaa tämän kirjoituksen lisäksi. Luonnoksissa on ollut pitkään (lue: vuoden) asiaa ihon hoidosta ja miten itse pääsin eroon aknesta ja iho-ongelmistani. Lisäksi pureudutaan vakavaan globaaliin aiheeseen, nimittäin kuukautistasa-arvoon. Oletteko kuulleet sellaisesta? Mikäli ette, niin pysykää kuulolla.

Nyt kun mietin näitä kahta postausta, niin ehkä viikonlopulle olisi hyvä saada vielä jokin loppukevennys. Tyyliin behind the scenes, jostakin tulevan viikon kuvauksista? Luvassa on kolmet kuvaukset, joten behind the scenes -hässäkkää riittäisi.

 

Kriselda_Dots-5.jpg

Kriselda_Dots-2.jpg

 

Joka tapauksessa, tämä syksy tuntuu minusta hyvin erityiseltä ja siltä, että pitäisi ottaa isoja kehitysaskelia omassa elämässä.

Ensimmäisenä tavoitteena tässä lähitulevaisuudessa olisi löytää oma työhuone. Sellainen, jonne voisin eristäytyä ja, jossa voisin kirjoitella täysin omassa rauhassa. Kuukauden mittainen kirjoitusloma on ollut mulla pitkään haaveena, mutta kenties oma työhuone ajaisi saman asian.

Vaikka olen tottunut tekemään duunia kahviloista ja kotoa, niin haluan pyhittää kahvilat sosialisoinnille ja kodin rauhoittumiselle. En nykyään saa itsestäni mitään irti, kun ympärillä on häiriötekijöitä. Hassua, miten se oli ennen vitaalia omalle luovuudelle.

 

Toinen iso tavoite olisi kirjoittaa blogia systemaattisemmin. Olen järjestelmällisyyden vastakohta ja mulle on aina ollut haastavaa pysyä omissa suunnitelmissa. Jos jokin homma ei toimi just sillä hetkellä, niin kohdistan energiani muualle. Löytyykö sieltä sielunsiskoja tai -veljiä tämän suhteen?

Vaikka puhun paljon siitä, että pitäisi hyväkysä itsensä sellaisena kuin on, niin silti joissain asioissa on otettava itseään niskasta kiinni. Yrittäjyyden myötä olen pikkuhiljaa joutunut asettamaan itselleni uusia sääntöjä ja nyt koitan implementoida myös tänne blogin puolelle jonkin sortin järkevää systeemiä. Juttuideoita ja toiveita kuitenkin riittää, mutta pitäisi rutinoida omat kirjoitusajat. Kenites oman työhuoneen ja systemaattisuuden myötä elmässäni voisi olla vähemmän hässäkkää ja enemmän kirjoitusflow’ta. Vähemmän ahdistusta tekemättömyydestä ja enemmän seesteisyyttä. Yes, please!

 

Kriselda_Dots-3.jpg

 

Kolmas tavoite tälle syksylle on vihdoin aloittaa sijoitushommat. Tuttuni piti muutamalle ystävälleen “naisten sijoitusillan”, jossa pureuduttiin aiheen alkeisiin. Illan päätteeksi kaikki perustivat omat Nordnet-tilit ja koska aika menee niin hurjaa vauhtia eteenpäin, niin tavoitteena olisi laittaa rahaa kasvamaan pidemmälle aikavälille. Parhaimmat ystäväni ovat myös aloittaneet sijoittamisen, joten pääseepähän vaihtamaan ajatuksia aiheesta tyttöjen illoissa. Odotan myös kuin kuuta nousevaa Julian uutta kirjaa rahasta!

 

Olipas hassua kirjoitella tällainen postaus, mutta oli myös aika saada ajatuksia ilmoille. Omien tavoitteiden ylös kirjoittaminen on niin hurjan tärkeää ja suosittelen sitä muillekin. Sama homma kuin unelmistaan ääneenpuhumisesta – silloin hommat yleensä konkretisoituu ja tapahtuu nopeammin kuin osasimme kuvitella.

Mitä tavoitteita sinulla on tälle syksylle?

 

 

Kuvat: Julia Toivola
Mekko: Second Female/Dots…
Neule: Mango
Kengät: Tamaris
Laukku: Balenciaga
 
Lue myös:
Kehityskeskustelu itsensä kanssa
#onkopakkojaksaa: Tunnista omat rajasi

 

 

suhteet oma-elama
Kommentit (2)
  1. Kamppailen juuri itsekin sen välillä, mitä pitäisi itsessään hyväksyä ja minkä suhteen antaa itselleen kunnon potku persuksiin. On niin hankalaa motivoitua johonkin, mikä ei juuri sillä hetkellä kiinnosta. Tai jos kiinnostaa liian moni juttu, on haastavaa löytää balanssi näiden välille. Sitten huomaa istuvansa vain puhelin kädessään päättämättömänä. 😀

    1. Ahhh hellooo, tää dilemma on suoraan mun elämästä! Kai sitä pitää aina välillä yrittää huijata itseään paremmaks ihmiseks 😀

      P.S. Jos sulla ei oo vielä Moment-appiä käytössä, niin suosittelen lataamaan. Se näyttää kuinka paljon puhelin on kädessä päivän aikana 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *