MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU?!

 

yesgirl

 

Siis nyt alkaa näppejä kuumottaa kaiken maailman koodaaminen ja videoiden editoiminen! Nimittäin, pian minun ja Petran yhteinen projekti, yes girl, näkee päivänvalon!

yes girl edustaa meitä nuoria (ja nuorekkaita) aikuisia, joita kiinnostaa kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tarkoittaen sitä, että treenataan yhdessä ja syödään hyvin, mutta muistetaan myös silloin tällöin juoda viiniä ja syödä pizzaa. Sivuston tarkoituksena on luoda hyvän olon paikka ja inspiroida parempaan elämään. Haluamme myös tarttua tabuihin ja osallistaa muita luomaan yes girliä.

 

yesgirl

 

Kaikki alkoi toukokuussa, kun kohtasin henkilökohtaisen kriisin. Olin uupunut, eikä mikään oikein tuntunut merkitykselliseltä. Samoihin aikoihin käväistiin Petran kanssa lounaalla ja oman elämän valituksen kautta syntyi inspis luoda jotain täysin uutta!

Petra kirjoittelee myös omaa hyvinvointiblogia ja meillä on saman henkinen arvomaailma. Teimme koko kesän ajatustyötä yes girlin eteen ja nyt vihdoin alkaa olemaan konkreettisia palasia kokonaisuudesta käsissä. Olemme innoissamme uusista tuulista ja tiedämme ettei mikään ole pysyvää. Se millaiseksi yes girl tulee kehittymään, jää nähtäväksi ajan kanssa.

Samoin tämän minun blogini. Meiltä on kysytty aiommeko lopettaa omat blogimme, niin vastaus tähän on ei. Blogi tulee varmasti muuttamaan muotoaan. Ehkä vähän henkilökohtaisemmaksi tai muotipainotteisemmaksi.

 

yesgirl

 

Ja, mitä tulee videoiden editoimiseen, niin yes girl tulee tarjoamaan videosisältöä meille nuorille aikuisille! Olen itse kaivannut hyvinvointi-vloggaajia, joten ei auttanut muu kuin painaa kamerasta rec-nappia. Tässä on ollut opettelemista täysin uuteen maailmaan ja kärsivällisyys on ollut koetuksella sillä saralla 😀

 

Yes girliä voi seurata instagramista @yesgirlofficial ja sivusto olisi tarkoitus lanseerata tämän kuun lopussa, mikäli kaikki menee hyvin! Parempi kuitenkin vaan aloittaa, sillä emme kuitenkaan ole koskaan valmiita. Jännittää!

 

Treenikuvat: Liisa KiviPizzakuva: Jekku Berglund

 

Lue myös:Miten välttää loppuunpalaminen?Treenivideo: Core + Hipdips

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentit (2)
  1. IHANA JUTTU! Oon tosi iloinen teidän puolesta enkä malta odottaa sivuston aukeamista! 🙂

    1. Kiitos S! Mekään ei malteta <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *